MKE Genel Müdür arıyor, Kırıkkale oralı olmuyor!

MKE Genel Müdür arıyor, Kırıkkale oralı olmuyor!

MKE Genel Müdür arıyor, Kırıkkale oralı olmuyor!

Kırıkkale´de ruh kalmamış!

Sıradan bir il müdürlüğü değil bu!

STK ve Oda´lar neden sessiz?

Kırıkkale´de eskiden sıradan bir il müdürlüğüne atama için bile kulis yapılırdı, ancak MKE Kurumu´na Genel Müdür aranıyor, Kırıkkaleli hiç oralı olmuyor?!

ARTUNÇ ASLINDA EMEKLİYDİ!

Kırıkkale´yi bugünlere taşıyan, ekonomisinde halen büyük payı olan MKE´nin Genel Müdürü ani bir kararla istifa etti şehirde hiçbir yankısı olmadı. Genel Müdür İzzet Artunç´un emekliye ayrıldığı ileri sürüldü. Oysa İzzet Artunç zaten emekli bir askerdi. Yaş dolayısıyla emekli olmuş ve Beşir Atalay´ın girişimleri ile MKE´ye Genel Müdür yapılmıştı. Artunç ani bir kararla istifa etti, ancak emekliye ayrıldığı yazıldı. Oysa kulis bilgilerine göre Artunç´un istifaya zorlandığı ileri sürülüyor.

STK VE ODALAR SESSİZ!

Bu gelişme Kırıkkale´de hiçbir yankı uyandırmadı. Şimdi kuruma Genel Müdür aranıyor şehirde yine bir yankı yok. Oysa Kırıkkale´yi bugünlere taşıyan ve ekonomisinde halen büyük pay sahibi olan MKE´ye Genel Müdür atamasında Kırıkkale´nin etkili olması beklenirdi. Artunç´un atandığı dönemde şehir genelinde STK´lar ve Oda´lar kamuoyu oluşturmaya zalışmıştı. Kuruma Kırıkkaleli bir ismin atanması için çaba sarfedilmişti. Fakat şimdi böyle bir girişimin hiç olmadığı gözleniyor. Ne bir oda, ne de bir STK´dan açıklama yok!

DUYARSIZLIK DİKKAT ÇEKİYOR!

Bu durum ?Kırıkkale´nin ruhu kalmamış? yorumlarına neden oluyor. Artunç´un ataması döneminde AK Parti eski Milletvekili Mustafa Özbayrak´ın ismi gündeme çok gelmişti. Özbayrak için kamuoyu oluşturulmuştu. Fakat Özbayrak, şu anda kendisine bu konuyla ilgili bir bilgi ulaşmadığını ve girişimin de olmadığını söylüyor. MKE´ye Kırıkkaleli bir ismin atanmasının Kırıkkale için çok büyük faydaları olacağını herkes söylüyor. Bir dönem MKE Genel Müdürlüğü´nün Kırıkkale´ye getirilmesi bile söz konusu olmuştu. Fakat bugünkü duyarsızlık dikkat çekiyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli