Minibüsçülerden caniye tepki!

Minibüsçülerden caniye tepki!

Minibüsçülerden caniye tepki!

O bizden olamaz!”

Kırıkkale'de faaliyet gösteren minibüsçü esnafı Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etti. Araçlarına siyah kurdele bağlayan minibüsçüler o caninin kendilerinden olmadığını söylediler.

Tepki gösterdiler

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği minibüsün şoförünce öldürülmesine karşı tepkiler sürüyor. Kırıkkale'deki minibüsçüler Özgecan Aslan'ın fotoğraflarını araçlarına asarak, ayna ve kapı kollarına da siyah kurdele bağladı ve genç kızı öldüren minibüsçüye tepkierini dile getirdi. Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Özgecan Aslan'ın ölümü nedeniyle üzüldüklerini belirterek, tutuklanan katil zanlısı Suphi Altındöken'in Mersin Minibüsçüler Odası'na üyeliğinin bulunmadığını belirtip denetleme, eğitim gibi kriterlerinin olmadığını dile getirdi.

O bizden olamaz!”

Ailesine baş sağlığı dileklerinde bulunan Başkan Gençer, Başımız sağ olsun. Ancak insanlığımızı kaybetmiş bedenlerimizdeki başın sağ olması da, haysiyetsizlerin çoğalması karşısında eğilmemeli. Özgecan'ın ölümü bizi derinden üzmüştür. Değerli anne-babasına ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. İnşallah bir daha böylesi vahşet ve acılar yaşanmaz. O minibüsçü bizden olamaz” dedi. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli