Anahtar Kelimeler: “Milli kalkınma sağlanacak”

Milli kalkınma sağlanacak”

 Milli kalkınma sağlanacak”

Milli kalkınma sağlanacak”

Ekonomik yetersizliğin

üstünü asla örtemezler”

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, Kırıkkale'de seçim çalışmalarına tüm özverisiyle devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak Kırıkkale'li hemşerileriyle kucaklaşan Öztürk, çalışmalar sırasında esnafın ve sanayicinin sorunlarını dinledi ve Milliyetçi Hareket Partisine destek verildiğinde bu sorunların çözüleceğini belirtti.

Milli kalkınma sağlanacak

Öztürk ziyaretlerinde edindiği izlenimleri ve ülkedeki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Öztürk, AKP İktidarında izlenmiş bulunan ekonomik gelişmelerin ülkeyi bunalıma sürüklediğini belirterek vatandaşımız iktidarın halka göstermelik politika izlemesinden muzdariptir, bıkkındır. Bu hükümet ekonomik alanda da bıçak sırtı politikalar yürütmektedir. Küresel faktörler ekonomimizi tahakküm altına almasına izin verilmekte ve adeta buna razı gelinerek hiçbir önlem alınmamaktadır. Ekonomik kalkınma maalesef çok düşük seviyelerde dolaşmaktadır. Kalkınma Bakanlığının sadece adı vardır. Ekonomik yönetim ve istikrar birbirinden habersiz paramparça bir haldedir. Siyasi projeleri sürekli ön planda tutarak ekonomik yetersizliklerin ve kalkınma düzeyinin üzerini örteceklerini düşünüyorlar ama MHP iktidara geldiğinde millete göstermelik ekonomik istatistikleri ve yandaş ekonomi politikaları son bulacak yapısal reformlar üretilerek her vatandaşın milli kalkınmaya katkısı arttırılacak” dedi.

Dışa bağımlı politikalar

Öztürk, Ülkemizin dışa bağımlı olmayan milli ve üretken bir ekonomi politikasına ihtiyaç duyduğunu ve bu bağlamda da biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm kadrolarımızı harekete geçirmiş bulunuyoruz, alanında uzman akademisyenler ve bilim adamları ile çalışmaların yapıldığını ve çok yakında açıklayacakları seçim beyannamesi ile bunun vatandaşımıza ayrıntılı olarak izah edileceğini belirtmek istiyorum” diyen Öztürk, Bu seçim beyannamesi ile Esnafın siftahsız kepenk kapatmasına çözümler üretilmiş olup mikro işletmeler, küçük işletmeler ve orta büyüklükteki işletmelerin gelişimine engel unsurlar kaldırılacak eşitlikçi bir anlayış güdülerek gelişimleri hızlandırılacaktır. Emeğe ihtiyaç duyan işveren ile işe ihtiyaç duyan işçi vatandaşımın her ikisi de bu politikalar ile problemsiz olarak hayatlarını sürdürecektir. Güçlü bir devlet olmanın yolu milli, bağımsız ve üretken bir ekonomi politikasından geçmektedir. Milliyetçi irade tüm çalışmalarını bu minvalde sürdürmektedir” açıklamasında bulundu. 

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false