Milli devlet diyenler MHP'ye oy verecek”

 Milli devlet diyenler MHP

Milli devlet diyenler MHP'ye oy verecek”

13 yılda ne yaptılar Kırıkkale'ye?”

Ya MHP iktidar olur, ya da memleket elden gider”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, aday adaylığı müracaatını yaptı ve ardından basın mensupları ile bir araya gleerek önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, AKP'nin 13 yıllık iktidarı süresince Kırıkkale'nin hiçbir sorununu çözmediğini, Kırıkkale'ye sahip çıkma zamanı geldiği için Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, 7 Haziran'da yapılacak seçimin ülke için çok önemli olduğunu vurguladı ve Bu seçimde Mille devlet diyenler MHP oy verecek” dedi.

Gazetecilerle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, aday adaylığı müracaatını yaptı ve ardından basın mensupları ile bir araya gleerek önemli açıklamalarda bulundu. Halil Öztürk basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Öztürk beraberinde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve eşi Sevda Öztürk ile basın mensuplarına çok özel açıklamalar yaptı. MHP'den Milletvekilliği için müracaatını genel merkeze yaptığı söyleyen Öztürk, 7 Haziran 2015 seçimlerini ülke için büyük önem arz ettiğini ifade etti. Öztürk, Terörle mücadele yerine teröristle müzakereyi tercih eden iktidar yüzünden Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar küstahlaşan bölücü örgüt yandaşları adeta devletimizi diz çöktürme noktasına getirmiştir” dedi.

Türkiye ne hale geldi?

Söze Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu özetleyerek başlayan, ardından Kırıkkale'ye değinen Öztürk, 13 yıldır iktidarda olan AKP'nin Türkiye ne hale getirdiğini görüyorsunuz. Türkiye bölünmenin, parçalanmanın eşiğine geldi. KCK, PKK ve İmralı ile müzakereler yürütülüyor. Türkiye artık bu halde. Bu seçim vatan, millet ve bağımsızlık adına çok önemli bir seçim. Ya AKP kazanır ve Türkiye elden gider, ya da MHP iktidar olur ve bütün bu sorunlar kökten çözülür” diye konuştu. İktidarın 13 yılda Kırıkkale'ye hiçbir şey vermediğini belirten Öztürk, 13 yıldır iktidarlar ama ne verdiler Kırıkkale'ye? Güç Birliği diye toplanıyorlar. Geçin bunu, proje hazırlayın 10 günde, 20 günde hayata geçirin. Ve ne yapacaksanız yapın Kırıkkale'ye. Ama bunlar hiçbir şey yapmadılar” dedi.

İşsizleri görmezden geliyorlar

Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 2002 yılında 130 milyar olan dış borcu, 2015 yılında 400 milyar doların üzerine çıkmış ve işçisinden çiftçisine, esnafından sanayicisine, üreticisinden ihracatçısına kadar herkes bu borç yükünün altında ezilir hale gelmiş, 2003 yılındada 9 milyon 305 bin olan icralık dosya sayısı, 2013 yılında 21 milyon 838 bine ulaşmıştır. Sessiz çoğunluğun sesi olacağı iddiasıyla iktidara gelenler yaklaşık 1,5 milyar liraya mal olan saraylarında adeta kör ve sağır olmuş, yoksulluk içerisinde yaşama mücadelesi veren milyonların feryadını duymaz, sayıları 3 milyona ulaşan işsizleri görmez, son 13 yılda yaşanan iş kazaları nedeniyle evine dönemeyen yaklaşık 15 bin işçiyi umursamaz olmuştur” diye konuştu.

Kırıkkale neden geri kaldı?

Öztürk Türkiye'nin durumu ile Kırıkkale'nin de durumu aynı olduğunu 13 yıldır iktidarda olan AKP Hükümetine vatandaşın yeteri kadar destek verdiğini ancak karşılığında istedikleri hizmetleri alamadıklarını söyledi. Öztürk AKP'nin 13 yıllık iktidarı süresince Kırıkkale'mizin hiçbir sorunu çözülmediği gibi, göçe mahkûm edilen işsizi, ürettiğinin karşılığını alamayan çiftçisi, sürekli gelir kaybına uğrayan işçisi, yokluğa mahkûm edilmiş esnafı ve azalan nüfusu ile ilimiz adeta göçün, yoksulluğun, işsizliğin ve geri kalmışlığın başkenti olmuştur. Ülkemizin ve Kırıkkale'mizin içerisinde bulunduğu bu olumsuz şartlar karşısında doğduğum, büyüdüğüm, sevdalısı olduğum Kırıkkale'ye olan gönül borcumu ödeyebilmek için, ilimizi huzur içinde yaşayan mutlu insanların kenti haline dönüştürmek için, her anlamda gerileyen Kırıkkale'yi MHP iktidarı ile ayağa kaldırmak için, ülkemizin Kırıkkale'mizin refahı, kalkınması ve hak ettiği yere gelebilmesi için, temiz toplum, temiz siyaset ve sadece Milletimizin iradesine dayalı bir gelecek için hizmete hazırım” ifadesini kullandı.

Tüm gücümüzle çalışacağız

Kırıkkale'yi ve Kırıkkalelileri TBMM'de temsil edebilmenin büyük onurunu yaşayabilmek için, ülkücü dünya görüşünün zarafetini ve inceliğini Türk Milliyetçiliğinin inanç ve idealizmi ile birleştirerek, şimdi Kırıkkale'ye sahip çıkma zamanı, şimdi MHP ye sahip çıkma zamanı, şimdi Türkiye'nin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma zamanı şiarıyla son kale, son umut Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdiğini belirten Öztürk Ülkemizin büyük bir yol ayrımına geldiği 7 Haziran 2015 günü siyasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağımız bilinciyle, partimiz kimi aday gösterirse göstersin MHP'nin iktidar olması için gece gündüz tüm gücümle çalışacağım” dedi.

Hedef en az iki milletvekili

Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Öztürk MHP Kırıkkale Teşkilatı olarak en az iki Milletvekili hedefleri olduğunu bunu başaracak güce sahip oldukların vatandaşlarında kendilerini büyük destek verdiğini ifade ederek Vatandaşlarımız artık kandırılmak istemiyor. Naylon projelerle uyutulmak istemiyor. AKP gün geçtikçe eriyor. Bu duyurmamak için merkez medya büyük manipülasyon yapıyor. Ülke genelinde yapılan anketlerde MHP'nin oy oranı %21.5. Biz Kırıkkale'de birinci parti olmak istiyoruz Hedefimiz üç vekilliği almak. O olmazsa en az iki milletvekili kazanmak. Halil Öztürk olarak önce olduğu gibi Milletvekili seçilmemem durumunda da kapım herkese açık olacak. Her zaman teşkilatımın emrinde olacağım” diye konuştu.

Partiye dilekçesini verdi

Basın toplantısının ardından parti il binansa geçen Öztürk, müracaat dilekçesinin bir örneğini de İl Başkanı Erdal Baloğlu'na verdi. Burada da kısa bir açıklamada bulunan Öztürk, MHP'yi kesinlikle iktidara taşıyacaklarının altını çizdi. Baloğlu, Öztürk'e hayırlı olsun dileklerini iletti ve el birliği ile MHP'yi iktidara taşıyacaklarını söyledi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli