?Milli birlik ve kardeşliğin yaşandığı ay?

?Milli birlik ve kardeşliğin yaşandığı ay?

?Milli birlik ve kardeşliğin yaşandığı ay?

 

Vali´den erken bayram mesajı!

Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı. Haktankaçmaz yaptığı açıklamada, ?Milletçe, milli birlik ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yaşandığı müstesna zaman dilimlerinden bir Ramazan ayını daha uğurlamaktayız? ifadelerini kulandı.

HAKTANKAÇMAZ´DAN BAYRAM MESAJI

Ramazan Bayramı Dolayısıyla Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz açıklama yaptı. Haktankaçmaz, ? Bu kutlu ay vesilesiyle, Valiliğimiz ve kurumlarımızla Devletin şefkat eli ve sıcaklığını hissettirmeye gayret gösterdik. Sizlerle aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Ramazan ayı boyunca, her zaman minnetle ve şükranla yâd ettiğimiz şehitlerimizin aileleri, kahraman gazilerimizin ve aileleri, yoksul ve kimsesizler, çocuklar, mülteciler, il yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, dernekler, işadamları, esnaflar ve Kırıkkalelilerle bir ve beraber olduk. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız başta olmak üzere belediyelerimiz, vakıflar ve dernekler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü kuruluşlar ile hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ve mültecilere daha fazla yardım ve destek sağlandı? şeklinde konuştu

NİCE BAYRAMLARA

Haktankaçmaz, ?Kültürümüz ve geleneklerimizde özel bir yeri bulunan Bayramlar vesilesiyle saygı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, birbirimizle kucaklaşmalı, birlik ve beraberlik bağları pekişmeli, ziyaretleşmeli ve güzel hasletler yaşatılmalıdır İlimizde vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını yakınları ve sevdikleriyle huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygularla; İslam coğrafyasında yaşanan olayların, akan kan ve gözyaşının biran evvel dinmesi temennisiyle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını gönülden tebrik eder, Bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması dileğiyle selam ve saygılarımı sunarım? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli