?Milletin vekilleri milletin adıyla hizmet etmeli?

?Milletin vekilleri milletin adıyla hizmet etmeli?

?Milletin vekilleri milletin adıyla hizmet etmeli?

Gazetecilerle buluştular

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı yönetimi ve milletvekili adayları Vural Alabalık Tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yaptılar. İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir 1 Kasım´da Kırıkkale´den 3 vekil çıkarmak için çalıştıklarını ifade ettiler.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Vural Alabalık Tesislerinde AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Kırıkkale´de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Kırıkkale´de en iyi sonucu almak için çalışmaların devam ettiğini belirten İl Başkan Mürsel Akçay milletvekili adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir 7 Haziran seçimlerinden daha fazla oy alarak 2011´de olduğu gibi 1 Kasım´da da tarih yazmak istediklerini belirttiler.

MESAJI ALDIK AÇIKLAMASI

Kahvaltının ardından konuşma yapan gazetecilerle sık sık bir araya geldiklerini ve Kırıkkale´de yerel basının önemli olduğu belirten İl Başkanı Mürsel Akçay, ? Ankara´da terör olayında ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. 7 haziran seçimlerini hep birlikte geçirdik biz sizlerden her zaman  destek gördük bizleri haberleriniz ile vatandaşlarla buluşturdunuz. 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarımız devam ediyor. Kırıkkale h9alkı 7 Haziran da bizi birinci parti yaptı. Sevincimizi tam yaşayamadık. Vatandaşlardan mesajımızı aldık ve şuan çalışmalarımız devam ediyor? ifadelerini kulandı

KOALİSYONU UNUTMUŞTUK

Anayasa gereği seçim hükümeti kurulduğunu hatırlatan Akçay, ?Şuan 1 Kasım´da tekrar seçime gidiyoruz bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum 7 Haziran´da vatandaşa istikrarı anlattık. Koalisyonun zarar olduğunu anlattık 13 yıl aradan sonra koalisyonu unutmuştu. Vatandaştan mesajı aldık ve genel merkezimiz ile mesajlar doğrultusunda halkın huzuruna çıktık ve yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Biz her zaman basının yanında ve desteğindeyiz sizlerden isteğimiz doğru haberler yapmanızdır? şeklinde konuştu. Akçay´ın konuşmasının ardından AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir ise tüm gazetecilere teşekkür etti.

2000´Lİ YILLARA DÖNMEK

Demir´in ardından konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı  Abdullah Öztürk Milli irade ikazını yaptığını söyleyen Öztürk, ? 7 Haziran öncesi yine adaydım ülkede koalisyon sonucu çıktı AK Parti MHP koalisyonu taban çok istedi ama kırmızı çiğiler ile önümüze dayatmalar koydular.  CHP ise 2000´li yıllara dönmek istedi ve koalisyon kurulmadı.  1 Kasım seçimleri ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olsun?  diye konuştu

YİNE BİZ BİZE OLACAĞIZ

Öztürk,  ?Halkımız 4 aylık periyota kendine göre bir değerlendirme yaptığını düşünüyorum 7 Hazirana göre vatandaşlarımızda kırılganlıklar var ak partiye sarı kart göstermek istediler.  Geldiğimiz noktada Ramazan Can Mehmet Demir ve ben parti kuruluşunda yer aldık ve şuan adayı vatandaşımızın istediği şablon ortaya çıktı. Sahada bundan memnun bizlere de önemli görevler düşüyor 17 vekil ile iktidarı kaçırdık.  Bizim gibi iller vekille iç içe olmak istiyor. Seçim zamanı değil 4 yıl ulaşılabilir vekil isteniyor. İnşallah. Bütün adayların objektif haber yapmak sizlerin görevi. Seçimin ardından yine biz bize olacağız?

ÖZLENEN BİR TABLO

Son olarak konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, ?7 Haziran´da sicim yaşandı ve tek başına iktidarı hiç bir parti yakalayamadı. Buna ardından eksikliklerimizi gözden geçirdik. Bütün iller gibi bizde Kırıkkale´de genel merkezimize raporlarımızı ilettik. Koalisyon kurulamadı bir siyasi partinin kurulma nedeni hizmet etmek ve iktidar olmaktır daha seçim akşamı kapılar kapatmak doğru değildir. Türkiye´de istikrarı sağlayacak tek parti AK  partidir, arazide vatandaşta ciddi dönüşler var. Bizler vatandaşla olmaya seçim öncesi seçim sonrası var olacağız bu tablo Kırıkkale´nin özlediği bir tablo olduğunu görüyoruz? dedi. Konuşmaların ardından ise gazete temsilcileri adaylara ve il yönetimine başarılar dilediler.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli