?Milletimizin refahına hizmet ederiz?

?Milletimizin refahına hizmet ederiz?

?Milletimizin refahına hizmet ederiz?

Seçim vaatleri açıklandı

MHP seçim beyannamesini açıkladı. Ankara Arena Spor Salonu´ndaki toplantıya Kırıkkale´den yüzlerce MHP´li katıldı. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, seçim beyannamesinin halkın beklentilerine cevap verdiğini ifade ederek, ?Biz küresel güçlere ve zenginlerin daha çok zenginleşmesine değil, milletimizin refahına hizmet ederiz? dedi.

YÜZLERCE KIRIKKALELİ KATILDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim beyannamesini hafta sonu Ankara Arena Spor Salonu´nda açıkladı. Toplantıya Kırıkkale´den otobüslerle ve şahsi araçlarıyla yüzlerce Kırıkkale Kırıkkaleli katıldı. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP´li adaylar Seyit Ahmet Göçer, Diş Hekimi Tacettin Silsüpür ve Avukat Abdullah Pekgöz, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, kadın kolları üyeleri ve partililer erken saatte spor salonuna giriş yaptı.

HEMEN ARDINDAN AZDI

Parti yöneticilerinin ve partililerin iç içe olduğu spor salonunda Kırıkkalelileri, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Halil Öztürk karşıladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim beyannamesini açıklamadan önce gündeme dair açıklamalar yaptı. Terör olaylarının 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından başladığına dikkat çeken Bahçeli, ?Koalisyona yanaşmadı´ söylemlerine yönelik ise hükümet kurmayı istemeyenin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ PROGRAMLAR

Bahçeli, dış politikadan iç güvenlik programına, ekonomiden eğitime halkın refahını sağlayacak olan beyanname maddelerini bir bir sıraladı. MHP seçim beyannamesinden en çok öne çıkan vaatler ise ´her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacağı, mazotun 1 lira 75 kuruş yapılması, üniversite sınavının kaldırılması, emeklilere yılda iki defa 1400 TL emekli destek ödeneği verilmesi, evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi, evi olmayan ailelere aylık 250 TL kira yardımı´ gibi konular oldu.

MİLLETÇE REFAHA ULAŞACAĞIZ

Beyanname açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Beyannamemiz halkın beklentilerine cevap veriyor. 13 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin halkın refahına yönelik hiçbir programları olmadı. Zengin ile fakir arasındaki uçurum sürekli arttı. İşsizlik çığ gibi büyürken, emeklilerimiz açlık sınırının altında yaşam mücadelesi verdi. Partimiz halkın refahını sağlayacak programlarını hazırladı. 1 Kasım´ın ardından bu programlarla milletçe refaha ulaşacağız? diye konuştu.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Baloğlu, ?25. dönem sonuçlarını kabullenemeyenler ülkeyi yeniden seçime sürüklediler. Demokrasi düşmanlarının, milliyet karşıtlarının oyunlarını bozmak için yeni bir imkan önümüzdedir. Seçimler için geri sayım başlamıştır. Başarmak için sabırsızız, kendimize güveniyoruz. MHP´nin iktidarından başka bir seçenek yok? şeklinde konuştu.

SONUÇLARINA KATLANACAKLAR

MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ise, ?7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon görüşmeleri başladı. Saraydan emir alan Başbakan Davutoğlu hükümet kurmama görevini başarıyla tamamladı. MHP´yi koalisyon kurmamakla suçladılar. Ancak milletimiz bu tiyatro oyununu çok iyi izledi. Kirli emellerini koalisyon hükümeti ile gerçekleştiremeyeceğini iyi bilen AKP´liler, havuz medyası ile halkın aklını karıştırmak için oynadığı bu tiyatro oyununun sonuçlarına katlanacaktır. Biz milletimiz ve ülkemiz için her zaman taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk? diye konuştu. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli