Anahtar Kelimeler: Milletimizin hizmetindeyiz

?Milletimizin hizmetindeyiz?

?Milletimizin hizmetindeyiz?

?Milletimizin hizmetindeyiz?

Demir ziyaretlerde bulundu

TBMM Genel Kurulu´nda 2016 yılı Bütçe Kanun Tasarısı ve 2014 Kesin Hesap Kanun Tasarısı görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale´ye gelen Ak Parti Milletvekili Mehmet Demir bütçeyi halka anlatmaya başladı. Bütçenin halkın çıkarları doğrultusunda hazırlandığını söyleyen Demir, bütçenin ülkemize ve Kırıkkale´ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

BÜTÇE AÇIKLAMASI

Yoğun bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Kırıkkale´ye gelen Ak Parti Milletvekili Mehmet Demir, bütçeyi halka anlatmaya başladı. Kırıkkale´de esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak bütçeyi anlatan Demir, bütçede vatandaşın haklarının gözetildiğini, ve güzel bir bütçe olduğunu söyledi. Demir ?Bütçeyle, Türkiye´nin imkân ve kaynaklarını adil yöneterek ülkemizi geliştirmeye, milletimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Bu ülkenin her karış toprağına sahip çıkıyor, her bir vatandaşımızın emanetini başımızın üstünde taşıyoruz. Bütçemiz, insanı esas alan, milletin refah seviyesini yükseltmeyi esas alan bir bütçe oldu. Siyasetimizin ve bütçemizin gayesi insandır. İnsan onurunu, adaleti, hakkaniyeti, mazlumu, garip gurebayı esas alan bir siyaset anlayışıyla hazırlanmış bir bütçe olmuştur? ifadesini kullandı.

KIRIKKALE PAYINI ALACAK

Türkiye´nin kimsenin hayal edemeyeceği gelişmeleri kaydettiğini belirten Ak Parti Milletvekili Mehmet Demir ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımızın liderliğinde ülkemizde oluşturulan siyasi istikrar, ekonomik istikrar ve güven ortamı sayesinde eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, tarımda, sanayide, ekonomide, ihracatta 12 sene önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği çok önemli gelişmeler kaydettik. Biz, milletimize efendilik yapmak için değil, onun hizmetkârı olmak için görevdeyiz. Bundan sonraki süreçte de gelişme artarak devam edecektir. Ülkemiz geliştikçe bizde Kırıkkale olarak payımıza düşeni alacağız elbette. Hükümetimizin yaptığı ve yapacağı yatırımlarla Kırıkkale daha iyi bir konuma gelecektir? dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu