Anahtar Kelimeler: Milletimiz oyunu bozdu

Milletimiz oyunu bozdu

Milletimiz oyunu bozdu

Milletimiz oyunu bozdu

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?15 Temmuz, ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri, FETÖ ve diğerleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Milletimiz oyunu bozmuştur? dedi.

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi Ve Milli Birlik Günü? başlıklı bir basın açıklaması yaptı. Faruk Vurgun, basın açıklamasında, ?15 Temmuz hain kalkışması ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri (FETÖ - diğerleri ) tarafından gerçekleştirilmiştir. Biz biliyoruz ki yeryüzünde fitne ve fesat çıkarmak için çalışan bu ırkçı emparyalizm, onun işbirlikçileri, uşakları durmayacak vatanımıza ve bütün insanlığa saldırılarını devam ettirecektir? dedi.

HAKKI HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Vurgun, sözlerini şöyle sürdürdü: ?FETÖ´nün çalışmalarının gerçekte ümmetin ve milletin lehine olmadığını asıl amaçlarının dinler arası diyalog ılımlı İslam medeniyetler ittifakı - dinler bahçesi gibi çalışmalarla tabiri caizse İslam´ın içini boşaltmak olduğunu, İslam´ın cihat emrini (iyiliği emr kötülükten men, bütün insanlığın saadet ve selameti için çalışmak emrini) ortadan kaldırmak için çalıştıklarını Milli Görüş harekatı ve Saadet Partisi olarak 40 yıldır haykırmaktayız. Bu tür çalışmaların karşısında durmaya hakikati anlatmaya ve hakkı haykırmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz hain kalkışması yukarıda belirttiğimiz hede§er doğrultusunda ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu itibarla bu kalkışma neticesinde bu hainlerin ve arkalarındaki güçlerin karışışında vatan, din millet devlet ve ümmet adına canı pahasına duran aziz milletimize en derin saygılarımızı sunar gazilerimize cenabı haktan acil şifalar diler ve aziz şehitlerimizin mekanlarını cennet eylemesini cenab-ı haktan niyaz ederiz.?

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Irkçı emparyalizm ve onun işbirlikçilerinin durmayacağını, vatanımıza ve bütün insanlığa saldırılarının devam edeceğini ifade eden Vurgun, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Bundan sonra ülkemizin aleyhine olan küresel ölçekteki ve yerel ölçekteki plan ve programları bozmak için her zamankinden daha fazla kenetlenmeye daha fazla çalışmaya daha fazla sevgiye saygıya ve yaptıklarımızın kime zarar kime fayda sağladığına dair şuurlu bir düşünceye ihtiyacımız vardır. Vatanımızda çatışmaya, kutuplaşmaya, nefret diline ve yeni yeni mağduriyetler oluşturmaya değil, birbirimizle kardeşliğimizi yeniden tesis etmeye, sevgi bağları oluşturmaya, haksızlıkları gidermeye, yaraları sarmaya ihtiyacımız vardır. Hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulması için ümmetin içinde bulunduğu kaostan ivedilikle kurtarılıp İslam birliği çalışmalarına doğru sevki öncelikli hedefimiz olmalıdır.?

ÇALIŞMA ZORUNLULUĞUMUZ VARDIR

?Bu minvalde insanımızın kutuplaşmadan kaçınarak birbirini rencide edecek eylem ve sözlerden kaçınmasına daha fazla kucaklaşmaya birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Yeniden büyük Türkiye´nin inşası için bu aziz milletin bir neferi olarak durmadan dinlenmeden ilimde, sanayide, teknolojide ve ekonomi gibi alanlarda çalışma zorunluluğumuz vardır. Aziz milletimiz tarafından, yeniden büyük Türkiye, İslam birliği ve nihayetinde yeryüzünden fitne ve fesadın kaldırılarak hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulacağına olan inancımız tamdır. Bu minvalde tekraren aziz şehitlerimize cenabı haktan rahmet diler, tedavileri devam eden gazilerimize acil şifalar vermesini cenabı haktan niyaz ederiz. Aziz milletimizin 15 Temmuz şehitleri anma demokrasi ve milli birlik gününü en içten dileklerimle kutlarım.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false