Anahtar Kelimeler: Millet sahip çıktı

?Millet sahip çıktı?

?Millet sahip çıktı?

?Millet sahip çıktı?

Demir´den demokrasi vurgusu

161 güvenlik güçleri ile sivil vatandaşlarımızın şehit olduğu, 1440 kişinin de yaralandığı darbe teşebbüsü milletin birlik ve beraberliğiyle olumsuz şekilde sonuçlandı. AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, darbe ve milletir dirayeti konusunda özel açıklamalarda bulundu.

MİLLET SAHİP ÇIKTI

Birçok sayıda general, hâkim, savcı ve bazı yetkililerin tutuklandığı olumsuz girişim kapsamında binlerce Kırıkkaleliyi yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.  Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ve beraberindekiler hakkında sert konuşan Demir, ?Kendi milletine vur emrini verenler vatan hainidir? dedi.

GERİ ÇEKİLMEYECEĞİZ

Şuanda her şeyin kontrol altında olduğunu dile getiren Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın talimatlarıyla meydanlardan geri çekilmeyeceklerini söyledi. Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, vatandaşlara yönelik ?Meydanlara İnin´ çağrısına milyonlarca insanın Türkiye genelinde duyarlılık gösterdiğine dikkat çekti.

DİMDİK KARŞISINDA DURACAKTIR

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin emir-komutası dışında hareket ederek, darbe teşebbüsünde bulunan vatan hainleri hakkında sert konuşan Demir, ?Bunlar için idam bile az gelir. Çünkü bu ülkenin ekmeğini yiyenler, bu ülkenin üzerinde yaşayarak, kendi halkına kurşun sıktıranlar gereken en ağır cezayı almalıdırlar. Ben bir milletvekiliyim. Benim şahsi görüşüm bunlara idamın bile az geleceğidir. Artık bu ülkede bir darbe teşebbüsü olursa, millet onun dimdik karşısında olacaktır? ifadesinde bulundu.

ASLA UNUTMAYACAKTIR

Demir, ?Dünya genelinde eşi benzeri olmayan, vatanına milletine en iyi şekilde sahip çıkan bir millete sahibiz. Allah´a şükürler olsun ki; hainler istediklerine ulaşamadılar. Devletin vergileriyle, devletin onları alıp emanet ettiği silahları kendi milletine doğrultanlara idam bile bir ödüldür. Daha onun ağırı neyse o şekilde cezalandırılmalıdır. Bunlar, Yunanlıların Birinci Dünya Savaşında yapmadıklarını yaparak, TBMM´yi bombaladılar? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli