Anahtar Kelimeler: “MHP oy patlaması yapacak”

MHP oy patlaması yapacak”

 MHP oy patlaması yapacak”

MHP oy patlaması yapacak”

 

Öztürk Sulakyurt köylerini gezdi

Aksi söylemleri itibar etmeyin”

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk Sulakyurt ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek hemşerileriyle görüş alışverişinde bulundu. Öztürk'e köylerde büyük destek gözlendi.

Köylere ziyarette bulundu

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk Sulakyurt ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek hemşerileriyle görüş alışverişinde bulundu. 13 yıldır iktidarda kalan AK Parti'nin Kırıkkale'yi hiçbirşey kazandırmadığını söyleyen Öztürk, MHP'nin Kırıkkale'de oy patlaması yapacağını kaydetti. Güzelyurt, Ağaylı, Faraşlı, Hamzalı,Yenice, Alişeyhli, Sarıkızlı, Çevrimli,  Akkuyu ve Çayoba Köylerini ziyaret eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk vatandaşlarla görüştü.

Köylerin durumu perişan

Ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılaştıklarını belirten MHP Adayı Öztürk Hemşerilerimiz bizimle yürümeye kararlı. Hepiniz gurur veriyorsunuz. Sağolun varolun. Hamzalı`da diğer köylüler gibi bizleri bağrına bastı. Milli Devletin devamı için MHP`de karar kıldıklarını ifade etti. Can`larla Can`ız. Kırıkkale ve ilçeler köylerde partimize yoğun bir ilgi var. Buda demek ki Kırıkkale doğru adrestedir. Güzelyurt'ta Çiftçi hemşehrilerim AKP`ye güle güle MHP`ye merhaba diyeceklerini ifade ettiler. Yenice köylü hemşehrilerimiz bize cansuyu oluyor. Çevrimli köyünde çiftçi AKP iktidarında perişan oldu diyorlar. MHP`yi umut olarak bekliyorlar. Geliyoruz 43 gün kaldı iktidarımıza kıymetli hemşehrilerim” dedi.

Aksi söylemlere itibar etmeyin

Köy ziyaretleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Öztürk, Gittiğimiz köylerde köylü çiftçi perişan olduklarını gözümüzle gördük. Artık AKP'nin gitmesine az bir zaman kaldı. 13 yıldır hükümette olan AKP bugüne kadar başta Kırıkkale'ye, ilçelere ve köylülere hiç bir şey vermedi. 7 Haziranda MHP Kırıkkale de büyük bir oy patlaması yapacak” dedi. Gece geç saatlere kadar çalıştığını da söyleyen Öztürk, Bu saate kadar MHP`nin Kırıkkale`de birinci parti olması için çalışıyorum. Ben inandım, kazanacağım, esasen ben değil Kırıkkale kazanacak. Diğer tüm aleyhte propagandaya yani MHP Kırıkkale`de 2 milletvekili çıkaramaz söylemine lütfen itibar etmeyiniz. Zira MHP'nin bu kadar yükselişine AKP dahi şaşırıyor” dedi.  



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false