MHP'nin Disiplin”i Öztürk'e emanet

MHP

MHP'nin Disiplin”i Öztürk'e emanet

Genel Başkan Yardımcılığı

düzeyinde bir görev aldı

Tebrikleri kabul ediyor

Geçen hafta gerçekleştirilen 11'inci kurultaydan sonra yeniden şekillenen Milliyetçi Hareket Partisi üst yönetiminde Disiplin Kurulu Başkanlığına MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Halil Öztürk seçildi. Bu gelişme Kırıkkale'de büyük yankı yaptı. Öztürk, kapısının herkese açık olduğunu söylerken, dünden itibaren tebrikleri kabul etmeye başladı.

Genel Başkan Yardımcısı gibi

Milliyetçi Hareket Partisi 11'inci kurultayından sonra yeni görev dağılımı belli olmaya başlarken, yapılan disiplin kurulu toplantısında daha önce MHP Genel Merkezinde çeşitli görevlerde bulunan, MYK Üyeliği yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Halil Öztürk Disiplin Kurulu Başkanlığına seçildi. Milliyetçi Hareket Partisinde 15 Genel Başkan Yardımcısıyla birlikte bir nevi 16'ncı Genel Başkan Yardımcısı olarak çalışan Disiplin Kurulu Başkanı, kuruluyla birlikte partinin 13. katının tamamında hizmet veriyor. Görev Genel Başkan Yardımcılığı düzeyinde bir sorumluluk taşıyor.

Kapım herkese açıktır

Disiplin Kurulu Başkanı seçildikten sonra bir açıklama yapan Öztürk, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapacağını söyledi. Öztürk ayrıca, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Toplantısı sonucu Disiplin Kurulu Başkanı seçilerek göreve başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Liderimiz Devlet Bahçeli'ye şükranlarımızı sunarız. Kapımız ve gönlümüz tüm ülküdaşlarımıza, dostlarımıza ve partili partisiz tüm Kırıkkaleli hemşerilerimize sonuna dek açıktır” dedi.

Tebrik ziyaretleri yapılıyor

Öztürk, bu önemli görevin ardından tebrikleri de kabul etmeye başladı. İki gündür tebrik telefonları ediliyor ve ziyaretler oluyor. MHP Kırıkkale aday ardayları da ziyarette bulundu. Öztürk, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına atanmam üzerine ilk tebrik ziyaretine gelenlerin, MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ülküdaşlarımın ve Kırıkkaleli hemşehrilerimin olması beni ziyadesiyle onurlandırmıştır. Kendilerine şükranlarımı sunarım” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false