Anahtar Kelimeler: renkli program

MHP´den renkli program

MHP´den renkli program

MHP´den renkli program

Etkinlik düzenlendi

MHP Kırıkkale Teşkilatı ve Milletvekili Adayları, parti tarafından Ramazan Sokağında düzenlenen eğlence programında bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı programda seçim mesajları verildi.

ÖZTÜRK AÇIKLAMA YAPTI

Ramazan Sokağında düzenlenen programa ilgi ve katılım yüksek oldu. Milletvekili Adayı Halil Öztürk, programda yaptığı açıklamada, Bugün bütün Kırıkkaleli hemşehrilerimizin büyük bir katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ve yerel sanatçılarımızın katıldığı organizasyonumuzu hayırlısı ile tamamladık. 7´den 70´e bir çarpan gönüllerin samimiyeti ve ilgisi bizleri onurlandırdı. Bizler ihale ve rant peşinde değil , Kırıkkalenin çıkarları doğrultusunda hizmetler yapacağımızın sözünü her yerde olduğu gibi bugün ki birlik faaliyetimizde de verdik. Cumhur İttifakı için Cumhur Başkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Meclise gidecek vekil oylarınında ise adaylarımız MHP Vekil Adaylarıdır.

SANATÇILAR KONSER VERDİ

Biz sadece bir bölgenin değil büsbütün Kırıkkalenin Milletvekili olacağız. Pensilvanya ve onun Türkiye´de olan uzantılarıyla, vatan evlatları arasında olacak bu seçimde sizleri layıkıyla temsil edecek yegâne oluşum Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareketi Partisidir. Dünde olduğu gibi, bugün de ve yarında yine Kırıkkalenin hizmetinde olacağız. Biz Kırıkkaleyi çok seviyoruz. Kırıkkalede bizleri çok seviyor. Bu sevdayı 24 Haziran gecesi taçlandıracağız? dedi. Programda ise yerel sanatçılar konser verdi, eğelence dolu renkli görüntüler yaşandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false