Anahtar Kelimeler: Parti ziyaret

MHP´den AK Parti´ye ziyaret

MHP´den AK Parti´ye ziyaret

MHP´den AK Parti´ye ziyaret

Önemli mesajlar verildi

15 Temmuz darbe girişiminde meydanlara en büyük desteği veren siyasi partilerden bir diğeri olan MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu il teşkilatı ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ı makamında ziyaret etti. Akçay ve Baloğlu ortak yaptığı açıklamada ülkenin geleceğini hep birlikte verilen mücadele ile kurtulacağını ifade etti.

TAVRIMIZ MİLLETTEN YANA          

FETÖ terör örgütü üyesi bir grup asker tarafından teşebbüs edilen darbe girişimine karşı AK Parti ile birlikte teşkilatlarını meydanlara çağırarak büyük destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il Teşkilatı AK Parti İl Başkanı Mürsek Akçay´ı ziyaret etti. Teşkilatı ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı binasında gelerek Akçay´ı makamında ziyaret eden Baloğlu, Genel Başkanları Devlet Bahçeli´nin darbe girişiminin ilk anlarından itibaren kendilerine meydanlara inme talimatı verdiğini dile getiren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu , bu süreçte parti olarak üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Ülkenin geleceği söz konusu olduğunda siyaseti bir kenara bırakmayı bilen bir parti olduklarının altını çizen Baloğlu ?Devletimizin ve milletimizin bekası için parti olarak her zaman tavrımız demokrasiden yana olmuştur? dedi.

MESELE GELECEK MESELESİ

Teşkilat olarak terör örgütlerine karşı verilen ve verilecek olan bütün mücadelelerde iktidarın yanında olacaklarını ifade eden Baloğlu  ?Milliyetçi Hareket Partisi her zaman terörün her türlüsüne karşı milletinin yanında bir tavır sergilemiştir? dedi. Siyaseti bir kenara bırakarak ülkenin geleceğine millet olarak birlikte sahip çıkılması gerektiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?Darbe girişiminin ilk anlarından bu yana ciddi bir tavır ortaya koyarak hain teşebbüse karşı tavır sergileyen MHP´ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gün siyaseti bir kenara bırakıp milletimizin ve ülkemizin geleceğine sahip çıkma günüdür. Bu anlamda MHP Türkiye genelinde büyük bir destek vermiştir. Mesele demokrasi ve gelecek meselesidir? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli