Anahtar Kelimeler: neler oluyor

MHP´de neler oluyor?

MHP´de neler oluyor?

MHP´de neler oluyor?

MHP kendi kendini tüketiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi uzun zaman sonra bir milletvekili çıkarmayı başladı ancak partide yaşanan gelişmeler 1 Kasım tarihinde yapılacak seçim için olumsuzluklar oluşturacak gibi.

PARTİDE NELER OLUYOR?

7 Haziran seçimlerinde 1 milletvekili çıkarmayı başaran MHP´de enteresan gelişmeler yaşanıyor. Yıllar sonra 1 vekil çıkarmanın mutluluğunu yaşayan MHP 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimle ilgili hazırlıklara başlamadan evvel teşkilatta ve tabanda tepkiye neden olacak gelişmelere gebe gibi. İddialara göre Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi görevden alınıyor. Yerlerine ise teşkilata yakın isimlerin eşleri veya yakınları getirilecek. Bunu duyan bir çok kişi tepkisini dile getirmeye başladı.

DERE GEÇERKEN?

MHP´nin son zamanlarda yaptıkları ile dikkatleri üzerine çektiği, 1 Kasım seçimleri için elini güçlendirmek yerine zayıflatmaya çalıştığı öne sürüldü. İl Teşkilatı´nda yaşanan bu gelişmeler olumsuzluk olarak yankılanmaya başlıyor. MHP üzerinde oyunlar oynanırken, MHP´lilerin ise bu oyunları bozmak yerine kendi içlerinde adeta oyun oynamakta olduğu ifade ediliyor. Teşkilatın sağlam ve güçlü bir şekilde seçime hazırlanması öneriliyor. Seçim öncesi dere geçerken at değiştirilmez atasözü MHP için hatırlatılıyor.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false