Anahtar Kelimeler: müracaatlar başladı

MHP´de müracaatlar başladı

MHP´de müracaatlar başladı

MHP´de müracaatlar başladı

MHP başvuruları kabul ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi´nde 1 Kasım seçimleri için müracaatlar başladı. Kamuoyunda b.ilinen isimler müracaatlarını yaptılar.

ÖZTÜRK AÇIKLAMASI

Avukat Abdullah Pekgöz, aday adaylığı müracaatını yaparak açıklamada bulundu. Pekgöz, ?Kırıkkaleli hemşehrilerim, dostlarım, arkadaşlarım? 26. Dönem Milletvekili Seçimleri için MHP Genel Merkezine Müracaat ettim. Peygamber Efendimizin(sav) hadisinde belirttiği gibi; ameller ancak niyetlere göredir. Allah niyetimizi hayır etsin.?

KARAYOL AÇIKLAMASI

Merih Karayol´da müracaatını yaparak açıklamada bulunarak şunları söyledi: ?1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde güzel Kırıkkale´mizi TBMM´de temsil etmek için aday adaylığı başvurumu yaptım. Seçimlerin başta Kırıkkale´mize, ülkemize ve kan gölüne çevirilen coğrafyamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.?

GÖÇER AÇIKLAMASI

7 Haziran´da milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer´de müracaatını yaparak şunları söyledi: ?Yeniden Bismillah diyerek 26. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptım. Rabbim hakkımızda hayırlısının versin. Bu seçimler Ülkemize Milletimize ve Kırıkkalemize hayırlara vesile kılsın. Tüm hemşerilerime saygılar sunarım.?

TUNÇBİLEK DE VAR

MHP´ye bir müracaatta Ülkü Ocakları eski başkanı Serkan Tunçbilek´ten geldi. Tunçbilek müracaatını yaparak, ?Aday olsam da olmasam da partime bir nefer gibi çalışacağım.  MHP´de küskünlük olmaz kardeşlik olur. Biz ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız. Ülkemizi kötü günler bekliyor. Her gün şehit geliyor. Bu olayların önüne geçecek tek parti var o da MHP. 13 yıldır iktidarda olan bir parti bugüne kadar Kırıkkale´ye ne verdi, hiçbir şey. Kırıkkale´de olanları da aldılar götürdüler.  Hala bu millet AKP´ye oy veriyor. Ancak MHP´nin iktidar gelmesine az kaldı. Hep birlikte bu ülkeyi tekrar ayağa kaldıracak tek parti oda MHP´dir´´ dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli