Anahtar Kelimeler: meydan açıklaması

MHP´de meydan açıklaması!

MHP´de meydan açıklaması!

MHP´de meydan açıklaması!

 

Yenikapı´ya gidecekler

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı´da düzenlenecek olan demokrasi mitingine katılmayı kabul etti. MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer´de İstanbul Yenikapı´da mitinge davet edildi.

YENİKAPI´DA BULUŞACAĞIZ

Davet hakkında gazetemize bilgi veren İl Başkanı Baloğlu, ?Bilindiği üzere 7 Ağustos 2016 Pazar günü T.C. Cumhurbaşkanlığı (devlet) tarafından organize edilen demokrasi ve şehitler mitingi İstanbul Yenikapı da yapılacaktır. MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli kendisine devlet erkanınca yapılan davete icabet edecektir ve milleti ile beraber olacaktır?

TEŞEKKÜRLER AKÇAY

?Yine aynı tarihte Kırıkkale ilimizde yapılması planlanan organizasyon için, Ak Parti İl Başkanı sayın Mürsel Akçay tarafından il başkanlığımıza yapılan ziyaret esnasında bu organizasyonda şahsımı ve yönetici arkadaşlarımızı da görmek istediklerini belirtmişlerdir. Öncelikle nazik davetleri için teşekkür ediyorum?

ALLAH DEVLETİMİZİ KORUSUN

?Çeşitli spekülasyonlara meydan vermemek ve konunun net anlaşılabilmesi adına, konu ile ilgili devleti temsilen valilik makamı ile görüştük. Valilik tarafından resmi olarak bir organizasyon yapılmadığı ve destek oldukları bilgisine ulaşılmıştır. Bu çerçeveden hareketle 7 Ağustos 2016 tarihinde yapılması planlanan programa katılmayacağımızı saygı ile bildiririz. Allah devletimizi korusun ve muvaffak etsin? dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli