Anahtar Kelimeler: MHP Adaylarına Büyük İlgi

MHP Adaylarına Büyük İlgi

MHP Adaylarına Büyük İlgi

MHP Adaylarına Büyük İlgi

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Av. Halil Öztürk ve Merih Karayol, eşleriyle beraber Celal Bayar Parkında Hıdırellez Şenlikleri için piknik yapan vatandaşları gezdi, parktaki vatandaşlarla sohbet eden ve onların dertlerini dinleyen MHP adaylarına vatandaşlar özellikle pahalılıktan ve işsizlikten dolayı hükümeti şikayet ettiler.

 

Celal Bayar Ziyareti

Celal Bayar Parkı'nda piknik yapan vatandaşlar ve gençlerle görüşen MHP adaylarına ilgi bir hayli yüksek oldu. MHP adayları bir gurup gençle sohbet ederken, bu yıl ilk kez oy kullanacağını ve AKP'ye oy vereceğini söyleyen genç ile bir süre görüşen Merih Karayol, genci ikna etti ve MHP'ye oy vereceğine dair söz aldı. Merih Karayol'un açıklamalarını dinleyen genç, İlk kez oy kullanacağım ve söz veriyorum ilk oyumu MHP'ye atacağım” dedi.

 

Köyde Kutlama Yaptılar

MHP Kırıkkale milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Av. Halil Öztürk ve Merih Karayol, Celal Bayar ziyaretinden sonra hep birlikte Kazmaca Köyüne gittiler. Burada da Hıdrellez Şenliklerine katılan MHP adaylarını Kazmaca halkı samimi ve sıcak bir ortamda karşıladı. Köy muhtarına Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim hediye eden adaylara köy halkı yoğun ilgi gösterdi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false