Anahtar Kelimeler: EVET için start verdi

MHP ?EVET? için start verdi

MHP ?EVET? için start verdi

MHP ?EVET? için start verdi

Baloğlu bilgi verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu Kırıkkale´de bütün Türk milliyetçiliğine inananlarla birlikte Devlet için ´evet´, Millet için ´evet´, Cumhuriyet için ´evet´, Türkiye´nin bekası için ´evet´..."

KOCA YÜREKLİ İNSANLAR

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz Kırıkkale´deki halk oylaması (Referandum) çalışmalarının startını verdi. Süreç ile ilgili bilgilendirmede bulunan Baloğlu ve Canöz, ?Türk milliyetçileri birbirlerine sevdalıdırlar, koca yürekli cesur insanlardır. Ama bu cesaretimiz ve yürekliliğimizi her daim bozmak, parçalamak, bölmek istemektedirler. Her daim uyanık olmak gerekir.

NİFAK TOHUMLARI

Türk milliyetçileri ne zaman birlik, beraberlik ve bütünlüğünü sağlasa bir yerlerden bir nifak sokulur´ diyen Baloğlu ve Canöz, ?Kırıkkale´de o nifak tohumları zehir olarak saçılır ve bize benzeyenler tarafından da yaygınlaştırılır. 15 Temmuz öncesi ve sonrası bir Türkiye var. 15 Temmuz öncesi 1 Kasım seçim sonuçlarını bahane ederek Milliyetçi Hareket ile hesaplaşmak isteyenlerin, 15 Temmuz´dan sonra da referandumda hesaplaşmak istediklerini görmekteyiz? diye konuştu.

SERİ ZİYARETLER

Öncelikle bağlı teşkilatlarla değerlendirme ve propaganda planlaması gerçekleştiren MHP daha sonra oluşturduğu komisyon eşliğinde seri ziyaretler gerçekleştirerek kamu kurum ve kuruluşları, STK´ları ziyaret edeceklerini söyleyen Başkan Baloğlu ve Canöz, ?Akabinde hazırlanan afiş, broşür ve pankartlar ile Devlet için evet, Millet için evet diyeceğiz. İlerleyen günlerde Genel Merkez yöneticilerinin de katılacağı salon toplantıları ile sürece hız katacağız? dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı