Anahtar Kelimeler: ailelere lira verecek

?MHP ailelere her ay 700 lira verecek?

?MHP ailelere her ay 700 lira verecek?

?MHP ailelere her ay 700 lira verecek?

MHP´nin projeleri anlatılıyor     

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer seçim çalışmaları sırasında gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Göçer, Kırıkkale´de doğup büyüyen ve işsizlik nedeniyle göç etmek zorunda kalan gençlerin Kırıkkale´de kalması için iş alanlarını şehre kazandıracaklarını söyledi.

İŞSİZLİK KİMİN SUÇU?

Göçer, ?Kırıkkale sanayi şehri görünümünden, emekli şehrine geçiş yaptı. Bu 13 yıldır bu şehirden seçilerek meclise giden ve belediye makamlarını işgal edenlerin suçudur. Şehrin nüfusu her geçen gün düşüyor. Bunun en önemli nedeni işsizlik ve sosyal kültürel açıdan yoksunluktur? dedi.  Gençlere MHP´nin seçim beyannamesinde yer alan maddeler hakkında bilgiler veren Göçer, ?MHP iktidarında, yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı sağlanacak. Her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacak, iş sağlanana kadar 700 lira ?Aile Desteği? verilecek. Askerliğini yapan gençlere iş kurabilmeleri amacıyla yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi verilecek. İşsiz gençlerimiz ailelerinin sağlık sigortasından yararlandırılacak? diye konuştu. 

BEKLEMEDEN İŞE GİRECEKLER

Göçer şöyle devam etti: ?Mesleki eğitimi veya yüksek öğrenimi tamamlayan gençlerin beklemeden işe girmeleri temin edilecek. Her öğrenciye yurt ya da yurt şartlarıyla barınma imkanı temin edilecek. Her öğrenciye öğrenim süresince 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecektir. Askerlik süresi prim ödemeksizin emeklilik hizmetine sayılacak. Evlenecek gençlere 10 bin lira tutarında faizsiz kredi verilecek.? MHP adayları ve il yönetimi dün ayrıca mahalle sorumluları ile toplantısı yaptılar. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli