Anahtar Kelimeler: Mezun oldular

Mezun oldular

Mezun oldular

Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulunu başarıyla tamamlayan 463 aday mezun oldu. Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO) 463 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.

TÖREN YAPILDI

19. dönem mezuniyet ve yemin töreni büyük bir coşkuya sahne oldu. 463 mezun veren Polis Meslek Yüksek Okulu'nda adayların aileleri duygu dolu anlar yaşadılar. Vali Vekili Sait Ahmet Kurnaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Evren Yoğurtcu ve mezun adayların aileleri Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu'nun 19. Dönem mezuniyet ve yemin törenine katıldı.

KEP FIRLATTILAR

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Evren Yoğurtcu,  ailelerin heyecanını yürekten paylaştığını belirterek, gençlerin artık zalimlerin ve hainlerin korktuğu, mazlumların ve mağdurların ise arkalarından dua ettiği yiğitler olduğunu vurguladı. Mezun polislerin, ülkenin geleceğinin huzuru ve teminatı olduğunu dile getiren Yoğurtcu, pırıl pırıl evlatları yetiştiren ve devletine hizmet etmeye adayan velilere de teşekkür etti. Programın sonunda mezun olan adaylar keplerini havaya fırlattı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli