Anahtar Kelimeler: Meydan otopark olacak

Meydan otopark olacak

Meydan otopark olacak

Çeşitli zamanlarda gündeme gelen Kırıkkale Cumhuriyet Meydanının altının otopark yapılması MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy tarafından yeniden gündeme getirildi.

 

ÖNEMLİ BİR KONU

Alan için proje hazırlattığını açıklayan Başkan Adayı Ulusoy “Meydan Altı Otopark" hayali bizimle gerçekleşiyor” ifadelerine yer verdi. Kırıkkale şehir merkezinin göbeğinde bulunan, bu zamana kadar çeşitli dönemlerde zaman zaman gündeme gelmesine rağmen henüz bir adım atılamayan, içerisine Cumhuriyet meydanı, eski valilik binası yerini kapsayan alanın altının otopark, üstünün de değerlendirilmesi yeniden gündeme geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı ve eski valilik yerini kapsayan alan için proje hazırlattığını duyurdu. Projeyle alanda çok katlı otopark ve Kültür Merkezi yapılacak.

 

ULUSOY BİLGİ VERDİ

Projenin detaylarını açıklayan MHP’li aday Ulusoy “Meydan Altı Otopark hayali bizimle gerçekleşiyor. Cumhuriyet Meydanı ile Kültür Merkezi yanındaki açık otopark alanı birleştirilerek, 18 bin metrekarelik alana, 900 araçlık katlı otopark ile birlikte toplantı salonları, sinema salonları, çok amaçlı salonlar, kulis ve dinlenme odaları, fuaye ve sergi alanı, kafeterya ve satış birimleri, sergi, balo ve kokteyl salonları, seminer salonları, idari birimler, kütüphane ve çalışma odaları bale, resim ve müzik odaları, konferans salonları gibi mekanları içeren bir Kültür Merkezi yapacağız” dedi.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu