Anahtar Kelimeler: Mekro Kredili patronlar!

Mekro Kredili patronlar!

Mekro Kredili patronlar!

Mekro Kredili patronlar!

İşte en güzel gelişme!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, mikro krediden faydalanarak işyeri açan üreticilere ziyarette bulundu, işyerlerinde inceleme yaptı.

Vali ziyarette bulundu

Kırıkkale'de mikro kredi imkanından yararlanarak işyeri açan ve kendi işletmesinin patronu olan başta bayanlar olmak üzere kimi esnaflar dikkat çekiyor. Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, mikro kredi ile kendi işletmelerini kuranlara ziyarette bulundu. Ziyaretlerde terzi, konfeksiyon dükkanlarını gezen Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, esnaf bayanlarla sohbet ederek onlardan ürün satışları hakkında bilgiler aldı.

Teşekkür ettiler

Vali Kolat, Etiler Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan diğer esnafları da ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vali Kolat, ziyaretler sonrası yaptığı kısa değerlendirmede, İlimizde bulunan esnaflarımızı ziyaretlere devam ediyoruz. Bugün de mikro krediden faydalanarak dükkân açan bayanlarımızı ziyaret ettik. Görüldüğü gibi Devletimiz vatandaşlarımız için her türlü imkân ve kolaylığı sağlıyor” dedi. Mikro kredi ile kendi işyerlerini kuran ve patron olan bayanlar ise Kolat'ın bu konudaki desteğine teşekkür ettiler. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı