Anahtar Kelimeler: Mehmet Saygılı yine yok!

Mehmet Saygılı yine yok!

Mehmet Saygılı yine yok!

Mehmet Saygılı yine yok!

Vatandaş yolları sordu!

Bakır vatandaşı Fen İşleri'ne havale etti!

Kırıkkale Belediyesi'nin başlattığı Halk Günü programı Belediye Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Birim müdürlerine iletildi

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın programı nedeniyle katılamadığı Halk Gününe Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Halk Gününe katılan vatandaşlar yol, imar, iş talebi vb. sorunlarını ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır yol sorunu olan vatandaşlara Fen İşleri programının mahalle muhtarlarına dağıtılacağını belirtti. Düzenlenen Halk Günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Konu ile alakalı birim müdürleri vatandaşlar toplantı esnasında bir araya gelerek sıkıntılarını direkt birim müdürlerine iletti.



salih
19.04.2015 22:34:36
YOLAR SEHIR ICERISINDEKI Yollar düzenli olarak Yapilmiyor veya yapilan yollar kontrol edilmiyor. merkezde ki evim yoldan yarim metre yüksekti simdi yarim metre asagida kaldi soruyorum o yetersiz yetenekli mimar demiyecegim uzmanlar ne düsünüyor?Birinci katlar simdi botrum kat oluyor sorumlu kim??

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli