Anahtar Kelimeler: Mehmetçiğe moral mektubu

Mehmetçiğe moral mektubu

Mehmetçiğe moral mektubu

Mehmetçiğe moral mektubu

Mektup gönderdiler

 

 

Suriye´de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonunda görevli Mehmetçiğe moral vermek ve motivasyonunu sağlamak amacıyla Hak-İş Konfederasyonu, Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Gençlik Komitesi Başkanlığı tarafından yürütülen ?Mehmetçiğe Mektup? kampanyasına bir destekte Keskin İmam Hatip Ortaokulundan geldi. Öğrencilerin yazdıkları mektuplar Afrin´e götürülmek üzere PTT´ye teslim edildi.

   

KAHRAMAN AĞABEYLERİM

Hak-İş Konfederasyonu, Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Gençlik Komitesi Başkanlığı tarafından yürütülen ?Mehmetçiğe Mektup? kampanyasında, Afrin´de bulunan Mehmetçiklere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla mektup kampanyası başlattı. Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Gençlik Komite Başkanı Faruk İleli, Mektup kampanyası başlattıklarını ve Mehmetçiklere moral vermeyi hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda, Keskin İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri asker abilerine ?Sevgili Mehmetçikler?, ?Kahraman ağabeylerim?, ?Zeytin Dalı Harekatı askerlerimize? gibi başlıklarla mektuplarına başlayan öğrenciler, vatan, millet ve asker sevgisiyle yazdıkları mektupları ilk olarak okul müdürü Haluk Özdemir ile paylaştılar. Okul Müdürü Özdemir, öğrencilerin, haber bültenlerinden gördükleri TSK´nın Zeytin Dalı Harekatı´nı yakından takip ettiklerini söyledi. Harekatı merak eden öğrencilerin, ?öğretmenim, orada ne oluyor?? şeklinde kendilerine sorular yönelttiğini ifade eden Özdemir, ?Kahraman Mehmetçiklerimiz, ülkemizin huzur ve güvenliği için, sizlerin geleceği için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için Afrin´de düşmanlara karşı destan yazıyor.? şeklinde öğrencilere cevap verdiğini kaydetti.

   

AMAÇ MORAL VERMEK

Başkan İleli ?Türkiye genelinde Kırıkkale merkezli başlattığımız mektup kampanyasına her kesimden destek bekliyoruz.     Gece gündüz gözlerini kırpmadan geleceğimiz ve ülkemiz için savaşan askerlerimize bir nebze olsun moral vermeyi hedefliyoruz. Başta Kırıkkaleli hemşerilerimiz olmak üzere Türkiye´nin her yerine çağrıda buluyoruz. Kahraman Mehmetçiklerimize yazılacak olan mektupları Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesine bırakılmasını rica ediyoruz. Bu olay sadece sendika olayı değil, Vatan millet söz konusudur. Kahraman Mehmetçik kardeşlerimizin yüzlerini güldürmek ve moral vermek istiyoruz. Bunun için her kesimden destek bekliyoruz? dedi. Öğrenciler, yazmış oldukları mektupları, Asker abileri ile beraber PTT şubesine giderek gönderdiler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false