Anahtar Kelimeler: Mehmet Demir tepki

Mehmet Demir´den tepki!

Mehmet Demir´den tepki!

Mehmet Demir´den tepki!

?Yakışık alır bir durum değil!?

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Rize tanıtımı adıyla başlayan ancak esnaflara zarar veren bir uygulamaya dönüşen meydandaki rezalete tepki gösterdi.

DEMİR´DEN TEPKİ

Kırıkkale´de dört gün boyunca Rize tanıtımı adı altında meydana çadırlar kuruldu ve yöresel ürün diyerek her türlü satış yapıldı. Amacının Rize tanıtımı olduğu açıklanan program boyunca peynir, bal, zeytin, kuruyemiş ve çay satışı yapıldı. 3.5 ton hamsi ikram edileceği söylenen etkinlik için 20 kilo hamsi dağıtımı yapıldığı ileri sürüldü. Esnaflara büyük zarar veren bu uygulamaya haklı olarak bir çok esnaf ve vatandaş tepki gösterdi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´de bu duruma tepki gösterenlerden oldu.

BUNU DOĞRU BULMUYORUM

Sitemize konuyla ilgili açıklamada bulunan Mehmet Demir, ?Tanıtım günleri güzel anladık da, ücretli satış yapmak doğru değil. İkramlar olmalıydı. Sanki Kırıkkale´de peynir, bal, zeytin, kuruyemiş yokmuş gibi yerel esnafımıza zarar veren bir uygulama yapılmasına doğru bulmuyorum. Bunun hiç yakışık alır, izah edilir bir yanı yok. Buna izin verilmemeliydi. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın tepkilerini haklı buluyorum? diye konuştu.

BEN İZİN VERMEZDİM

Dört gün boyunca esnafa zarar veren bir uygulamaya izin verilmesine karşı olduğunu beyan eden Mehmet Demir, ?Bize sorsalar idi böyle olmasına izin vermezdik. Tanıtım günlerinde ikram olur, satış doğru olmaz. Buradaki uygulama Pazar uygulaması. Ben bunu doğru bulmuyorum? dedi. Konuyla ilgili olarak esnafların yanında olduğunu belirten Demir, ?Esnaflarımız bu konuda ne söylüyorsa doğrudur ve ben de onların fikirlerine katılıyorum? diye konuştu.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli