Anahtar Kelimeler: Meclis gurupları toplantı

Meclis gurupları ile toplantı

Meclis gurupları ile toplantı

Meclis gurupları ile toplantı

Çalışmalar, kongre süreci ve siyasi

gelişmeler toplantıda görüşüldü

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, partisinin İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri ile aylık olağan gurup toplantısı yaptı.

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISI

AK Partili meclis üyeleri il başkanlığında İl Başkanı Nuh Dağdelen´in başkanlık ettiği toplantıda bir araya geldiler. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, partisinin İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri ile aylık olağan gurup toplantısı yaptı. Önce İl Genel Meclisi üyeleri ile aylık olağan gurup toplantısını yapan Başkan Dağdelen, toplantıda il genelinde yürütülen çalışmalar ve yatırımların görüşüldüğüne işaret ederek ayrıca kongre süreci ile ilgili görüşme yaptıklarını bildirdi. Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Dağdelen, ?İl Genel Meclisi Aylık Olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Meclis üyelerimizle ilçelerimizde kongre süreci ve yatırımlarına dair istişare ettik? dedi.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI

Ardından Belediye Meclisi üyeleri ile bir araya gelen Başkan Dağdelen, bu toplantıda da il merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını, önümüzdeki döneme dair de siyasi çalışma planını gözden geçirdiklerini söyledi. Bu toplantı ile ilgili de bilgi veren Başkan Dağdelen, ?Belediye Meclisi Aylık Olağan Gurup Toplantımızı İl Başkanlığımızda gerçekleştirdik. İl merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık, önümüzdeki döneme dair siyasi çalışma planını gözden geçirdik? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli