Mahalleli hırsızlardan bıktı!

Mahalleli hırsızlardan bıktı!

Mahalleli hırsızlardan bıktı!

Hırsız kameraya yakalandı!

Yeni Mahalle'de yaşayan vatandaşlar çocuklarına karne hediyesi olarak aldıkları bisikletlerin çalınmasına tepki gösterdi. Hırsızın görüntülerinin Güvenlik kamerası ile tespit ettiklerin belirten mahalle sakinleri, çocukların gözyaşının dinmesi için yetkililerden önlem almasını istiyorlar.

BİSİKLET ÇALIYORLAR

Yeni Mahalle'de ikametgâh eden vatandaşlar bisiklet hırsızlarından dolayı şikâyetçi. Vatandaşlar çocuklarına aldıkları bisikletlerin hemen hemen her gün birinin çalındığını ifade ettiler. Karne hediyesi olarak çocuğuna bisiklet aldığı ifade eden Fikret Aşık, Oturduğumuz mahallede bir çok aile çocuklarına karne hediyesi olarak bisiklet aldılar. Çocuklarımızda dikkatli bir şekilde bisikletlerini kullanıyorlar.  Akşam saatlerinde bina içende bulanan bisikletleri hırsızlar tarafından çalınıyor.  Bunun için yetkililerin biran önce önlem almasını bekliyoruz” dedi.

YETKİLİLER ÖNLEM ALSIN

Hırsızı Güvenlik kamerasından görüntülediklerini belirten Aşık, Bisikleti olmak için mahalleye gelen hırsızın görüntüleri elimizde mevcut. Bu ilk hırsızlık değil belirli aralıklarla çocukların bisikletlerini çalıyorlar. Diğer bisikletlerinde aynı hırsız tarafından çalındığını tahmin ediyoruz. Ve yetkililerden artık çocukların gözyaşını dindirmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli