Anahtar Kelimeler: Lojistik kuruluyor

Lojistik üssü kuruluyor

Lojistik üssü kuruluyor

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, fiziki %66'sı tamamlanan ve 2025 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

LOJİSTİK ÜSSÜ KURULUYOR

Türkiye’nin savunma sanayiye büyük destek sağlayan illeri arasında yer alan Kırıkkale, ROKETSAN ve Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı yatırımlarıyla büyük bir ivme kazanmaya hazırlanıyor. MKE A.Ş, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalar ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin olmazsa olmaz şehirleri arasında yer alan Kırıkkale, savunma sanayinin gözdesi haline geliyor.

 

VALİ İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, fiziki %66'sı tamamlanan ve 2025 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Toplam 10 milyon 746 bin metrekare alana kurulan ve 20 tip binanın bulunduğu 29.016 metrekare inşaat alanına sahip depo komutanlığında incelemelerde bulunan Vali Makas, yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Vali Makas, yaptığı açıklamada, deponun tamamlanmasıyla birlikte Jandarma Genel Komutanlığı'nın ihtiyaç duyduğu lojistik desteğin daha hızlı ve etkin bir şekilde sağlanacağını söyledi. Makas, "Depo komutanlığımızın tamamlanmasıyla birlikte Jandarmamızın ihtiyaç duyduğu her türlü malzeme buradan karşılanacak. Bu sayede Jandarmamızın lojistik yükünü hafifletmiş olacağız. Ayrıca deponun tamamlanmasıyla birlikte ilimizde istihdama da katkı sağlanacaktır." dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı