Anahtar Kelimeler: Listelerin analizi

Listelerin analizi!

Listelerin analizi!

Listelerin analizi!

Listeler neler söylüyor?

1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için partilerin listeleri belirlendi. Listelerin titizlikte hazırlandığı gözleniyor.

MHP LİSTESİ

Listelere bakıldığında MHP´nin listesi birinci sıra hariç değişti. MHP´de ilk sırayı Seyit Ahmet göçer korurken, ikinci sıraya Tacettin Silsüpür getirildi, üçüncü sıraya ise Abdullah Pekgöz yerleşti. Göçer Keskinli ve 7 Haziran´da milletvekili seçilmişti. İkinci sıradaki Silsüpür diş hekimi, Kırşehirli ve tanınan, sevilen bir sima. Kırşehir ve Yozgat camiasına mesaj veren bir isim. Üçüncü sıradaki Pekgöz avukat, tanınan ve bilinen, sevilen bir sima, Oba yöresinden, bu yöreye mesaj veren bir isim.

BİÇER´Lİ CHP LİSTESİ

CHP´de liste tamamen değişti. Birinci sıradaki Hasan Biçer avukat ve tanınmış, ilgi gören bir isim. Kırşehir yöresinden olan Biçer´den sonra ikinci sırada Mustafa Demiral yer alırken, üçüncü sırada Adem Şahin bulunuyor. CHP, özellikle Biçer ile Kırşehir ve Yozgat yörelerine mesaj vermeyi amaçlıyor.

AK PARTİ LİSTESİ

Büyük sürpriz ise AK Parti listesinde oldu. Listenin ilk sırasında Ramazan Can yer aldı, yöresi merkez. İkinci sırada Abdullah Öztürk var, yöresi Keskin, üçüncü sırada ise Mehmet Demir var, yöresi Kırşehir. Partinin listesinin çok stratejik olduğu konuşuluyor. Üç ayrı önemli yöreden oy toplaması bekleniyor. Özellikle Mehmet Demir´in bu seçimde AK Parti´ye çok şey kazandıracağı şimdiden konuşuluyor.



Mehmet Yılmaz
19.09.2015 13:22:12
Kim ne mesaj verirse versin. Seyit Ahmet Göçer Kırıkkale halkına sahip çıktığının ve çıkmaya da devam edeceğinin mesajını çoktan vermiştir. Kırıkkale´nin delikanlısı olduğunu ve herkesi kucaklayacağının mesajını kısa süren bu dönem içerisinde göstermiştir. Kırıkkale halkı içinden çıkan bu delikanlıya sahip çıkacaktır.

Haşim Baloğlu
19.09.2015 17:25:22
Yozgatlılara mesajmış, kırşehirlilere mesajmış. Biz kırıkkalelilere mesaj verene bakarız. Kırıkkale 13 yıldır AKP iktidarının zenginliğinden payını almadı. Milletvekiliyiz diye gezenler hep kendi iktidarını düşündü. Kırıkkale anlamıştır artık ben kırıkkalenin sokaklarında dertlendim diyen seyit ahmete sahip çıkacaktır.

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false