Liste ahde vefanın ispatıdır”

 Liste ahde vefanın ispatıdır”

Liste ahde vefanın ispatıdır”

Baloğlu liste için konuştu

Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu 25. dönem Milletvekili aday sıralamasını değerlendirdi. Baloğlu listenin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisinde olduğu gibi ülkücü camiada ahde vefanın olduğunun bir ispatı şeklinde olduğunu söyledi.

18 aday adayı yarıştı

Kırıkkale'de 18 aday adayının yarıştığı MHP'de Milletvekilliği adaylığı YSK verilen listelerle son buldu. Birinci sırada Seyit Ahmet Göçer, İkinci Sırada Halil Öztürk ve üçüncü sırada Merih Karayol yer aldı. Listelerin netleşmesinin ardından değerlendirmelerde başladı. Listelerle ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, listenin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisinde olduğu gibi ülkücü camiada ahde vefanın olduğunun bir ispatı şeklinde olduğunu söyledi.

Özlenen aday profili

İl Başkan Baloğlu değerlendirmesinde Bir tarafta uzun yıllar teşkilatların çeşitli kademelerinde görev alan Seyit Ahmet Göçer'in olması, bir tarafta Genel Merkezde MYK ve şuanda da Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı yapan Halil Öztürk'ün olması, diğer taraftan gerek eğitimi, gerek donanımı, gerekse genç ve enerjik yapısıyla Merih Karayol'un listede yer alması MHP'de özlenen aday profilinin oluşmasını sağlamıştır” diye konuştu.

3 vekil çıkaracağız

Değerlendirmesinde bir ilkten de söz eden Başkan Baloğlu Bu çerçevede belki de Kırıkkale tarihinde bir ilk olarak nitelendirilen 40 yaşın altındaki genç ve dinamik aday yapısı başarıya giden yolda önemli bir etken olacağı aşikardır. Milletvekili seçimlerinde daha önce müteakip defalarda beyan ettiğimiz gibi MHP'nin 3 vekilini Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye meclis arkadaşı olarak göndermek arzusu ile çalışmalarımızı yapacağız” dedi. Baloğlu ayrıca 3 aylık aday adaylığı sürecinde saha çalışması yapan, listeye girememelerine rağmen seçim çalışmalarında yanlarında olduğunu ifade eden aday adaylarına da teşekkür etti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false