Anahtar Kelimeler: Kuzu güzellik yarışması

Kuzu güzellik yarışması

Kuzu güzellik yarışması

Kuzu güzellik yarışması

Yarışma yapıldı

Kırıkkale ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından 3.sü düzenlenen ve 2. Tarım ve Hayvancılık fuarı alanında yapılan en güzel kuzu, oğlak ve koyun kırkma yarışması çok sayıda yetiştiricinin katılımıyla ve yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

ORGANİZASYONDAN MEMNUNUZ

Dereceye giren yetiştiricilere çeşitli ödüller verildi. Fuara renk katan bu yarışmaya yetiştiriciler  ve Kırıkkaleli  vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birlik  Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy2un yaptığı konuşmada bu gibi organizasyonlarımızın artarak devam edeceği  Kırıkkale ilindeki koyunculuğu geliştirmek için daha çok özveri ile çalışacağımızı dile getirdi . Ancak Tarım ve Hayvancılık Fuarında sadece tarım makineleri ve ekipmanlarına değil fuarda hayvancılık sektörüne ayrılan alanın artması gerekir. Fuarda Kırıkkale ili Damızlık Koyun Keçi yetiştiricileri birliği standına gerek yetiştiriciler, gerek Kırıkkale halkı, gerekse çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Yetiştiriciler de bu yarışma ile  moral buldu ve birlik başkanına yaptığı bu organizasyondan dolayı memnuniyetlerini bildirdi.

İLAÇ SETİ VERİLDİ

Yetiştiriciler verilen ödüllerin ihtiyaçlarını karşılamasından oldukça mutlu olduklarını bu tür organizasyonların kendilerine ve yaptıkları işe verilen değeri simgelediğini, birliğin etkinliklerinden memnun olduklarını da dile getirdi. İşte  kuzu güzellik yarışmasında birinci gelen  Erol  Telim Elektronik Koyun-Kuzu Tarım Kantarı, 2 inci olan İsmail Salış (10 Torba Yem( 500 kg), 3 üncü olan Mustafa Okatan (çeyrek Altın), 4 üncü olan Demirhan Atmaca (Tarım İlaç Seti), Oğlak Güzellik Yarışması  1´ncisi Ramazan Özkan´a  koyun kırkma makinası, 2´nci  Ziyabent Kansız´a (10 torba yem), 3´ncü  Mustafa Okatan´a (Çeyrek Altın), 4´ncü  Demirhan Atmaca´ya  ( Tarım İlaç Seti), Koyun Kırkma Yarışması  1´incisi  Fatih Demirdağ´a (Koyun-Keçi Sayma ve Aşılama Römorku),  2´nci  Memik Sözeri´ye (10 torba yem), 3´ncü  Davut Çanga´ya (1 adet Çeyrek Altın), 4´ncü Ferit Karaca´ya tarım ilaç seti verildi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli