Anahtar Kelimeler: Kuyumcular herkese örnek oldu

Kuyumcular herkese örnek oldu!

Kuyumcular herkese örnek oldu!

Kuyumcular herkese örnek oldu!

Dükkan açmadılar!

Kırıkkale Kuyumcuları Odası Başkanı Erkan Başer Diyarbakır´ın Sur ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Osman Kablan ve Şırnak´ta kalp krizi sonucu şehit olan Kırıkkaleli Uzman Çavuş Altan Çamkara için kepenk kapattılar

KEPENK KAPATILAR

Son günlerde gelen şehit haberlerinin artmasına,  ve artan terör olaylarını dolayısıyla Kırıkkale Kuyumcuları Odası Başkanı Erkan Başer kuyumcuların bir günlük kepenk kapattığını açıkladı. Bazı işletmelerin üzerine "Vatan evlatlarımız kalleşçe kanlı pusularda şehit düşerken, yas nedeniyle kapalıyız. Büyük Türk Milleti´nin başı sağ olsun" yazılı pankart asıldı.

TEK YÜREK OLMALIYIZ

Kırıkkale Kuyumcuları Odası Başkanı Erkan Başer, yaşanan terör olayları sonrasında, şehit ailelerinin acısını paylaşmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirterek, "Kuyumcular Odası yönetimi ve işletme sahibi arkadaşlarımızla ortak bir karar aldık. Kan dökülen bu zamanda, bir tepki gösterebilmek amacıyla karar aldık. Milletçe tek yürek olarak, şehit ailelerinin yanında olduğumuzu, acılarını paylaştığımızı, duyarsız olmadığımızı vurgulamak amacıyla böyle bir eylem yaptık" dedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı