Kutlamaları Keskin'de yapacağız”

 Kutlamaları Keskin

Kutlamaları Keskin'de yapacağız”

Yine 3-0 yaparız”

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili adayları Oğuz Kaan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ile İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, parti yöneticileri ile birlikte sitemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları ve belirledikleri hedef konusunda bilgi verdiler.

Yine 3-0 yaparız

Yeni bir Türkiye ve yeni bir Kırıkkale için yola çıktıklarına işaret eden adaylar AK Parti olarak Kırıkkale'de yine 3-0 yapacaklarına inandıklarını belirttiler. İl Başkanı Mürsel Akçay, Bizim hedefimiz belli. Yine 3-0 yapmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi. Milletvekili adayı Oğuz Kaan Köksal, Toplumun bakış açısı belli. Bu bakış açısı yine bize 3-0'ı gösteriyor” diye konuştu. Ramazan Can, Gelişmeler çok güzel. Yine zafer AK Parti'nin olacak” dedi. Abdullah Öztürk ise Ak Parti'nin yine büyük bir destekle zafere ulaşacağına inancımız tam” diye konuştu.

Keskin'de kutlama olacak

Partinin Kırıkkale'de yine zafer kazanacağı ve 3-0 yapacağı ifade edilirken, kutlamaların ise bu kez Keskin'de yapılacağı belirtildi. Köksal, Geçen yıl kutlamaları Aşağı Mahmutlar'da yapmıştık. Hatta annem o ara hastalanmış, elektrikler kesilmişti. Kutlamalara hastaneye gidip ondan sonra katılmıştım. Bu kez Keskin'de kutlama yapacağız” dedi. Bunun için birlik ve beraberlik içinde çalışma yürüttüklerini söyleyen adaylar il yönetimi, Kırıkkale'ye güvenlerinin tam olduğuna dikkat çektiler.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false