Anahtar Kelimeler: Kurumları ziyaret ettiler

Kurumları ziyaret ettiler

Kurumları ziyaret ettiler

Kurumları ziyaret ettiler

AK Parti adayları dolaşıyor

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, kurumları ziyaret ettiler.

TEK TEK TOKALAŞTILAR

Pazartesi gününden bu tarafa soluk almadan seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdulllah Öztürk ve Mehmet Demir bugün de çalışmalar kapsamında resmi kurum çalışanlarını ziyaret ettiler. Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan seri ziyaretler sırasıyla Kırıkkale Defterdarlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kaletepe ve Irmak Vergi Daireleri, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ile son buldu.

BİLGİ ALDILAR

Seri bir şekilde resmi kurumlarda çalışan personelleri tek tek ziyaret eden ve tokalaşan Akçay, Can ve Öztürk bir günde 10 kurumu ziyaret ettiler. İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları Can ve Öztürk kurumlarda çalışan personeller tarafından ilgiyle karşılandılar. Personellerle tek tek görüşen Ak kadro personellere çalışmalarında başarılar dilediler. Kurum Müdürleri ile de görüşen Akçay ve Milletvekili Adayları kurumların çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false