Anahtar Kelimeler: Kurum yeniden tasarlandı

Kurum yeniden tasarlandı

Kurum yeniden tasarlandı

Kurum yeniden tasarlandı

İçişleri Bakanlığınca, vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için nüfus müdürlükleri yeniden tasarlandı.

 

 

KONSEPT OLDU

İçişleri Bakanlığınca, vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için nüfus müdürlükleri yeniden tasarlandı. Ülke genelinde uygulanan "Konsept Nüfus Müdürlüğü" projesini ilçeleriyle birlikte ilk tamamlayan il Kırıkkale oldu.İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesi, iş ve işlemlerin daha hızlı sonuçlanabilmesi amacıyla "Konsept Nüfus Müdürlüğü" çalışmasıyla Kırıkkale'deki nüfus müdürlüklerinin hem modernleşmesini hem de aynı standartta olmasını sağladı.

 

HIZLI İŞLEM OLACAK

Kırıkkale merkez ve 8 ilçenin İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü binası yeniden tasarlandı. Böylece "Konsept Nüfus Müdürlüğü" ile nüfus müdürlüklerinin standartlaştırılması, vatandaşların daha ferah ve konforlu hizmet sunulmasının yanında üçü bir yerde uygulaması kapsamında T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi işlemlerinde daha etkin ve hızlı şekilde hizmet veriliyor.

 

BİLGİ VERİLDİ

İşlemler artık daha hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşuyor.Konsepti ilk tamamlayan Kırıkkale olduKırıkkale Valiliğine teşekkür mesajı yayımlayan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, yaptığı yazılı açıklamada, "Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ufuk projelerinden 'Konsept Nüfus Müdürlüğü' projesine Kırıkkale il ve merkez ilçe nüfus başta olmak üzere tüm ilçeleri ile dahil olan ilk ilimiz oldu. Kırıkkale valimiz başta olmak üzere tüm ekibine minnettarız" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli