Anahtar Kelimeler: Külliye’ iftara katıldı

Külliye’de iftara katıldı

Külliye’de iftara katıldı

İslami Değerler Külliyesinde Kırıkkale bürokrasi ve iş dünyasına iftar yemeği verildi. Vali Mehmet Makas, külliyenin Kırıkkale’ye inanç turizmi noktasında büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

 

İFTARA KATILDILAR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın katıldığı yemekte çok sayıda Sivil Toplum Örgütü temsilcisi ve iş adamı yer aldı. Ev sahipliği yapan İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön külliyenin yanına 100 yataklı Kur'an kursu inşaatı başlayacaklarını ifade ederken 5 Nisan'da yapılacak olan Kadir Gecesi programına Külliye olarak hazırlıklar yaptıklarını dile getirdi. Kırıkkale halkına Kadir Gecesi külliyede buluşmaya davet etti.

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas yaptığı konuşmada külliyeyi hayata geçiren ve büyük emek veren Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön'ü tebrik ederek yönetim kurulu üyelerini ve emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutladı. Külliyenin Kırıkkale'nin manevi bir güneşi olduğunu belirten Vali Makas Kırıkkale turizmine büyük katkı sağladığını dile getirdi. "Eseri en iyi müellifi anlatır” diyerek konuşmasına başlayan Vali Makas, kutsal emanetleri barındıran külliyenin Kırıkkale’ye inanç turizmi noktasında büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

 

SOHBET ETTİLER

Kutsal toprakların kokusunu Kırıkkale’ye getiren eserin vücut bulmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Makas, programa katılanların Ramazan-ı Şeriflerini ve şimdiden Ramazan Bayramlarını kutladı. İftar yemeği sonunda külliye bünyesinde yapılan taziye ve sohbet evi davetlilere gösterilerek çay ve tatlı ikramında bulunuldu. Bahattin Akyön isteyen her vatandaşın külliye bünyesinde bulunan taziye ve sohbet evlerinden ayrıca hayır çarşısından ücretsiz yararlanabileceğini ifade etti.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu