Anahtar Kelimeler: döneme hazır

KÜ yeni döneme hazır

KÜ yeni döneme hazır

ERSAN İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitime başlayacak Üniversitede Fakülteleri, Meslek Yüksek Okullarını ve Merkezi Derslikleri ziyaret ederek kantinler, derslikler ve ortak kullanıma açık alanları yerinde inceledi.

ERSAN İNCELEME YAPTI

Veteriner, Eğitim, Güzel Sanatlar, Mimarlık ve Mühendislik, Fen Edebiyat, Spor Bilimleri, İktisadi ve İdari  Bilimler, İslami İlimler ve Hukuk Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Bilimleri MYO, Kırıkkale MYO ve Merkezi Derslikleri ziyaret eden Rektör, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Prof. Dr. Metin Arslan ve ilgili daire başkanları da eşlik etti.

BİLGİLER VERİLDİ

Rektör, pandemi dolayısıyla oluşabilecek muhtemel riskleri en aza indirmek üzere maske, mesafe ve temizlik tedbirleri başta olmak üzere Üniversitemizde alınacak tedbirler hususunda Fakülte Dekanları, MYO Müdürleri, akademik ve idari personel ile değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığımızı belirten Rektör, Üniversite yönetimi, Fakülte ve birimleri birlikte 2021-2022 eğitim-öğretim yılının kaliteli ve verimli geçmesi adına titizlikle çalışacaklarını belirtti.Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, YÖK’ün, derslerin %40’a kadarının uzaktan yapılabileceği yönünde karar aldığını, bazı bölüm ve sınıflarımızda %35'e kadar uzaktan ders olduğunu, Üniversitenin 2021-2022 Akademik Yılını hibrit eğitimle geçireceğini ifade etti.

TEDBİRLER ALINDI

Rektör, bütün bölümlere yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileklerini iletirken, eğitim ve sağlık açısından çok önemli olan bu sürece, üniversite yönetimi, akademisyenler, idari personel, öğrenciler, üniversite içindeki ve Yenişehir'deki esnafın yardımcı olmalarını istedi. Sağlıklı ve verimli bir dönemi ancak birbirimize yardımcı olarak aşabileceğimizi söyleyen Rektör, üniversite yönetimi olarak öğrencilerin sağlığı adına her türlü tedbirin alındığını belirtti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false