Anahtar Kelimeler: “Ktü Talihi Yeneceğiz”

Ktü Talihi Yeneceğiz”

 Ktü Talihi Yeneceğiz”

Ktü Talihi Yeneceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer Çelebi ve köylerinin muhtarları ile bir araya geldi. Göçer, Çelebi küçük kalmış, Çelebi garip kalmış, kimsesiz kalmış, Allah'ın izni ile biz Çelebinin ve köylerinin bu makûs talihini yeneceğiz” dedi.

 

Muhtarlarla Buluşma

İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Dursun Kuzucu'nun tertip ettiği yemeğe MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Merih Karayol, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve Avukat Yavuz Kuzucu katıldı. İl Genel Meclisi Üyesi Kuzucu bir açılış konuşması yaparak adayları tanıttı. Daha sonra aday Melih Karayol kısa bir konuşma yaparak, seçimin önemine değindi.

 

Değerlendirilecek

Çelebi ve köylerinin sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Aday Seyit Ahmet Göçer ise, milletvekili seçilmesi durumunda ilçe ve köylerin sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf edeceğinin sözünü verdi. Göçer şöyle devam etti: Bende içinizden biriyim. Bana ulaşmanız, benim sizi aramam ve takip etmem bir telefon kadar yakındır. Her gün istediğiniz saatte beni arayıp sorunlarınızı ileteceksiniz. Zaten partimizin il Genel Meclis Üyesi Dursun Ağabeyin de sizin ildeki her türlü sorunlarınızla ilgilendiğini biliyorum. Avukat Yavuz Kuzucu arkadaşımız her zaman bize yakın olacak ve sizlerin sorunlarınızı beraber tahlil edip değerlendireceğiz” dedi.

 

Kimsesiz Kalınmış

Çelebi İlçesi'nin ilgisiz kaldığını sözlerine ekleyen Göçer şunları söyledi:  Çelebi küçük kalmış, Çelebi garip kalmış, kimsesiz kalmış, Allah'ın izni ile biz Çelebinin ve köylerinin bu makus talihini yeneceğiz. Dursun ağabeyimiz sizlerin Kırıkkale merkezdeki sorunlarınızı çözerken ona destek olup ilin imkânlarının sizlere gelmesini sağlayacağım. Çelebi'ye uygulayacağımız ayrı projelerin gelmesi için elimden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağım” dedi.

 

Kurtlar Sofrası

Ankara'da kurtlar sofrası kuruluyor” diyerek sözlerine devam eden Göçer, Senin adamın olmazsa, senden biri, içinizden biri olmazsa bu sofradan sana mama vermezler. Mücadele etmezler. Senin sorunlarını kendi sorunlarıymış gibi görmezler. Seçim zamanı gelirler seçimlerden sonra kaybolurlar. Kurtlar sofrasında sizin sorunlarınızı kendi sorunlarım gibi içten ve samimi takip edeceğim” dedi.

 

Her Yer Gelişecek

Çelebi'nin Türkiye'nin en küçük ilçesi olarak göründüğünü ifade eden Göçer, İktidar partileri 12 yıldır Çelebi'ye ne verdiler? Elinizde olanları da aldılar götürdüler. Hani bir ofisiniz vardı, bir hastaneniz vardı. Çalışanların çoğu ilçede ve köylerde kalıyordu. Sizlerle beraber işbirliği içinde yaşadığınız her yeri geliştirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

 

Gerekli Destek Verilecek

Göçer Köylerinizde su ve yol sorunlarınızla hemşeriniz Dursun Ağabeyin ne zor şartlarla sizlerin sorunlarınızla ilgilendiğini biliyorum. Dursun Ağabeyimin aynen Çelebi'nin il genel meclis üyesiymiş gibi çalıştığını biliyorum. İnşallah beni meclise gönderirseniz Dursun Ağabeye gerekli desteği vererek Özel İdaredeki tüm sorunlarınızın çözülmesinin, daha iyi ve kolay olacağının sözünü veriyorum” diyerek konuşmasına son verdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli