Anahtar Kelimeler: Köylere destek sürüyor

Köylere destek sürüyor

Köylere destek sürüyor

Kırıkkale'nin yıllardır unutulan ve yatırım almayan köyleri, Vali Bülent Tekbıyokoğlu göreve başladıktan sonra adeta yatırıma boğuldu, köylülerin yüzleri güldü.

KÖYLER İÇİN ÇALIŞMA

Kırıkkale'nin yıllardır unutulan ve yatırım almayan köyleri, Vali Bülent Tekbıyokoğlu göreve başladıktan sonra adeta yatırıma boğuldu, köylülerin yüzleri güldü. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale'nin her noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Şehir merkezlerinde projeler devam ederken köylerde de adeta ihya çalışmaları gerçekleştiriyor. Köylerin en büyük ve temel sorunu olan yol, su ve köy içi parke ihtiyaçları için bütçe ayırarak bu alanlarda eksiklikleri giderecek projeler yapıyor.

 

SU SORUNUNA ÇÖZÜM

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Hıdırşeyh Köyü'nde ciddi bir su deposu sorunu vardı. Eski depo 40 yılı aşkın bir zamandır kullanılıyor ve su kaçırıyordu. Ayrıca depo sağlık açısında da tehdit oluşturuyordu. Kırıkkale valiliği gerekli incelemeleri yaparak yeni bir depo inşasına başladı. Yeni ve şartlara uygun 100 tonluk taşınabilir ve eklenebilir yeni depo yapıldı. ​​​​​​​ Mehmemetbeyobası ve Kılevli köylerinin yolları beton olmadığı için vatandaşlar ulaşımda problemler yaşıyordu. Özellikle kış aylarında köylere ulaşmak daha da zorlaşıyordu. Kırıkkale Valiliği bütün köy yollarının beton yapılması hedesi kapsamında bu iki köyün yol çalışmalarını da tamamlamak üzere.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı