Anahtar Kelimeler: yollarına asfalt

Köy yollarına asfalt

Köy yollarına asfalt

Köy yollarına asfalt

Kış öncesi çalışma

Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, asfaltlama çalışmaları kapsamında Sulakyurt´u Ankara´nın Kalecik ilçesine bağlayan yolda incelemelerde bulundu.

ASFALT ÇALIŞMASI

İlçede birçok hizmetlerin yanı sıra yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Dağ, Sulakyurt-Kalecik yolunda yaklaşık 10 kilometrelik mesafede zeminle ilgili çalışmaların yapılarak yolun sıkıştırılması ve daha sonra da asfaltlamanın yapılacağını söyledi. Özel idare ve kaymakamlık tarafından başlatılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Dağ, yaptığı açıklamada ilçede önem sırasına göre çalışmaların aksatılmadan yürütüldüğünü söyledi. Birçok proje çalışmalarının da hazırlık aşamalarının tamamlandığını belirten Dağ, "İlçemize ait yolları, köyleri ziyaret ederek çalışmalarımızı yapıyoruz. Kış öncesi ana yollarda ya da köy yollarında meydana gelebilecek ihtiyaçları önceden giderek tespitini yapıyoruz ve herhangi bir aksaklık olmaması yönünde tedbirlerimiz alıyoruz. Kalecik yolunda çalışmalar devam ediyor. Asfaltlama öncesinde yol zeminin sertleşmesi için gerekli sürenin tamamlanmasının ardından asfaltlama aşamasına geçilecek ve bu yolumuzda da rahat bir şekilde ulaşım sağlanmış olacaktır. Tüm çalışmalarımızda vatandaşlarımızın hizmetlerden azami ölçüde faydalanabilmeleri için büyük gayret gösteriyoruz" dedi.



S:C
1.12.2015 23:22:46
kirikkale ve ya baliseyh belediye baskanlari sizde Uyanin da köyler ne Kadar önemli oldugunu hatirlayin ulasim olmayan köyler ürünlerini degerlendiremiyor hangi köyler derseniz,biyikaydin selamli ve ulakli yol yok araba yok kendinizi onlarin yerine koyun,

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli