Anahtar Kelimeler: Köstekli

Köstekli için anma

Köstekli için anma

Uzun yıllar Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevinde bulunan merhum Süleyman Köstekli vefatının birinci seneyi devriyesinde dualarla anıldı.

KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Kırıkkale´de toplumun her kesimi tarafından sevilen, birleştirici, yapıcı, yol gösterici kişiliği ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış ve geçtiğimiz yıl vefat eden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği eski başkanı merhum Süleyman Köstekli vefatının 1. Yıldönümünde dualarla anıldı. Merhum Köstekli için ailesi tarafından Keskin Çarşı Camiinde mevlidi şerif okutuldu, mezarı başında dualar edildi. Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından aile fertleri tarafından yemek, lokum, gül suyu ve çeşitli hediyeler ikram edildi.

ANMAYA BÜYÜK İLGİ

Anma törenine katılanlar Merhum Köstekli´nin kardeşi Osman Köstekli´ye, Köstekli ailesine ve yakınlarına taziyeler iletildi. Anma programına, akrabaları, dostları, sevenlerinin yanı sıra; AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Abdullah Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İshak Gencer, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci ve oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli