Anahtar Kelimeler: Koruyucu ailelerle iftar

Koruyucu ailelerle iftar

Koruyucu ailelerle iftar

Koruyucu ailelerle iftar

Vali iftarda buluşturdu

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Valiliğimiz himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen iftar yemeğinde koruyucu ailelerle buluştu.

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR

Özel bir işletmede düzenlenen programa Vali Haktankaçmaz başta olmak üzere, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu ile koruyucu aileler ve çocukları katıldı. İftar Programının açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uğurlu, ? Toplumu güçlü ve güzel kılan güçlü bir aile yapısıdır.Çocuklarımızın sağlıklı gelişebilmesi ve onların güven içinde yaşamaları, geleceğe güvenle bakabilmeleri için bir aile şart. Sizler gönüllerinizi ve evlerinizi bizim çocuklara açarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıktınız? dedi.

ONLARLA SOHBET ETTİ

Çocuklara sıcak bir aile ortamı sunan koruyucu aileler ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve çocuklara aile şefkati yaşattıkları için ailelere teşekkür eden Vali Haktankaçmaz ise ?Geçen yıla göre bu yıl koruyucu aile olan, örnek davranış sergileyen ailelerimizin sayısının arttığını memnuniyetle müşahade ettim. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımızın mutluluğu yüzlerinden okunuyor. Özverili davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum? dedi. Vali Haktankaçmaz, iftar programında koruyucu aileler ile sohbet etti, çocuklarla yakından ilgilendi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli