Anahtar Kelimeler: Köksal STK ve esnaf gezdi

Köksal STK ve esnaf gezdi

Köksal STK ve esnaf gezdi

Köksal STK ve esnaf gezdi

Son gün gezileri

Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Sağır ve Dilsizler Spor Kulübü ve Derneği`ni ve Turgut Reis caddesi ve Nene Hatun caddesi esnaflarını ziyaret etti.

SIKINTILARINI DİNLEDİ

İlk ziyaretini Sağır ve Dilsizler Spor Kulübü ve Derneği`ne yapan Köksal burada Dernek Başkanı Ertuğrul Baloğlu ile görüşerek derneğin ve dernek üyelerinin sıkıntılarını dinledi. Dernek Başkanı Baloğlu, iş bulma konusunda ve spor kulübü olarak deplasman maçlarına gitme konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Köksal, iş konusunda devletin engellilere yönelik sınav ve kuraları olduğunu onun dışında kamu kurumlarında istihdamın olamayacağını söyledi. Deplasmana gitmek için araç tahsis edilmesine yardımcı olacağını söyleyen Köksal, derneğin bu sportif faaliyetlerinin diğer engelli vatandaşların ufkunu genişletecek güzel faaliyetler olduğunu söyledi.

EN YÜKSEK DESTEĞİ VERECEK

İkinci ziyaretini Turgut Reis Caddesi ve Nene Hatun Caddesinde faaliyet gösteren esnaflara yapan Köksal esnaflardan destek istedi. Esnaflarca sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Köksal ‘Esnafımızın ve halkımızın bu samimiyeti inşallah Kırıkkale'de 3-0'ın habercisi. Kırıkkale halkı her seçimde bize muazzam destek verdi, her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde oylar aldık. Bu seçimde de yine Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alacağımızdan şüphem yok. Bu zamana kadar destek veren tüm Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum' dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli