Anahtar Kelimeler: KÖKSAL Seçmene Seslendi

KÖKSAL Seçmene Seslendi

KÖKSAL Seçmene Seslendi

KÖKSAL Seçmene Seslendi

Ak Parti Milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, Yenişehir esnaflarından Mısırcı Amca İşletmecisi Zafer Oğuz ve Ahmet Faruk Oğuz tarafından toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Köksal, amaçlarının TBMM'ye Kırıkkale'den güçlü gitmek olduğunu söyledi.

 

Ülkede Değişim Yaşandı

Mahalle mitingi ve ev toplantılarına ağırlık veren ve hemen hemen her mahallede mitingler yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Yahşihan Yenişehir'de hizmet veren Mısırcı Amca İşletmecisi Zafer Oğuz ve Ahmet Faruk Oğuz tarafından toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Ak Parti iktidarı ile Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale 'de de eğitim ve sağlık alanında büyük değişim yapıldı. Hastanelerimiz beş yıldızlı konforunda, istediğimiz eczaneden istediğimiz hastane tedavi oluyoruz. 2002'den önce başörtülü kızlarımız okullara alınmıyor, çocuklarımıza dini eğitim verilmiyordu. Şimdi ayrım yapılmadan başörtülü bayanlar özgür iradesiyle okullara ve resmi kurumlara girebiliyor. Çocuklarımıza ilkokulda Kur'an-ı Kerim ve Peygamber efendimizin hayatı öğretiliyor' dedi.

 

3-0 Çıkaracağız

Akçay, ‘Şimdi bu gelişmelerden rahatsız olan ve Türkiye'deki istikrarın sürmesini istemeyen bir muhalefet var. İstanbul'a deniz altına 3 katlı Kanal İstanbul yapılacak, yapılmasını istemiyorlar. Dünyanın en büyük havaalanı yapılacak, yapılmasını istemiyorlar. Muhalefet istikrarın sürmesinden rahatsız oluyor ve ülkenin 2002'den önceki kaosa dönmesini istiyorlar. Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de birçok hizmetler yapıldı. Kırıkkale'nin kimliği olacak Nur Camii, Silah OSB, duble yollar. Kırıkkale'de 3-0'ı çıkaracağız ve bu hizmetlerin devamı için gayemiz oy ortalamamızı yükseltip, meclise 3 vekilimizle daha güçlü gitmek istiyoruz' diye konuştu.

 

Ustalık Dönemini Yaşıyoruz

Akçay'dan sonra söz aşlan Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal da ‘Bu seçim Türkiye'nin yol ayrımına geldiği bir seçim. 7 Haziran'da ya Türkiye ileri gidecek ya da geri gidecek, bu sizlerin vereceği desteğe bağlı. 2002'den beri Ak Parti çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemleri yaşadı. Kalfalık döneminde ülkenin hasarları tespit edildi ve yaraları sarıldı. Kalfalık döneminde Türkiye'de istikrarın başladığını gören muhalefet ve dış güçler gazetede çıkan 3-5 satır haber için Ak Parti'ye kapatma davası açtılar. Ama Ak Parti sizlerden aldığı güçle bu zorlu dönemleri atlattı ve ustalık dönemine geçti. Ustalık dönemi de Türkiye'nin kalkınma dönemidir. Bu dönemde Ak Parti'yi istemeyenlerin hayal bile edemeyeceği hizmetler yapıldı ve Türkiye dünya ülkeleri arasındaki müreffeh yerini aldı. Ustalık döneminden sonra şimdi de Yeni Türkiye2nin temellerini atacağız. Yeni Türkiye dönemi ülkede barışın, kardeşliğin be birlikteliğin olduğu bir dönem olacak. Yine sizlerin desteği ile Kırıkkale'de 3, Türkiye'de de 400 milletvekili ile Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz' dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli