Anahtar Kelimeler: Köksal başvuru yaptı

Köksal başvuru yaptı

Köksal başvuru yaptı

İÇİNİZDEN BİRİYİM BEN

Kırıkkale Belediyesi eski Park Bahçeler Müdürü İsmet Köksal, İyi Parti'den Kırıkkale Milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti. İl Başkanı Yavuz Kuzucu 'nun da katıldığı toplantıda İyi partide siyaset    kararını ülke menfaatine olduğu için aldığını söyledi.

 

İÇİNİZDEN BİRİYİM BEN

Köksal konuşmasında önce kendini tanıttı. Ardında İyi parti'de siyaset yapma sebebini  dile getirdi. Köksal, “1975 Kırıkkale merkez Ahılı doğumluyum. Evli 3 çocuk babasıyım. Yüksek lisansını Kahramanmaraş'ta yapmış yıllarca Park ve  Bahçeler  Müdürlüğü yapmış, 5 ay gibi Tarım Bakanlığı'nda Daire Başkanlığı yapmış ve yıllarca da Kırıkkale ili özel idaresinde genel  sekreter yardımcılığı yapmış bir arkadaşınızım. Kırıkkale'nin bütün ilçelerini bütün köylerini sayabilirim sizlere.

 

MİLLET ÇOK FAKİRLEŞTİ

Türk milletinin giderek fakirleşmesi  neticesinde adaletsizliğin iktidara göre şekillendiği kişilere ve zümrelere göre kanun maddelerinin çıktı daha sonra tansiyonların gerildiği bir ortamda genel başkanımız Meral Akşener'in demokrasi masasında öncülük yapması neticesinde cesurlar hareketini başına çekmesiyle bir oluşum oluşmuş ve bu oluşum neticesinde kendimize milli Manevi değerlerimizi en uygun olarak iyi partiyi görmüş ve uzun süredir İyi Parti'nin içerisinde yer almış bir arkadaşınız  olarak İnşallah milletvekilliği aday olacağız. Şimdilik aday adayı Allah nasip ederse aday olacağız. Bu süreç içerisinde bu süreç içerisinde İyi Parti'nin iktidara gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biraz önce  İl başkanımıza  Söz verdim. Çünkü İsmet  Köksal'ı makam Sevdası  ,mevki sevdası söz konusu değil. Arkadaşlar bu millet Meselesi  . Bu memleket meselesi. Bu memleket meselesi için elimizden geleni yapmamız lazım .İnşallah bunun sözünü verdim Başkanıma. Nefer gibi çalışacağım” dedi.

 

CESURLAR HAREKETİDİR

Köksal daha sonra şu açıklamayı yaptı; Aday adaylığımı açıkladığım basın toplantısına katılım sağlayan Cesurlar hareketinin İl, ilçe başkanları kadın kolları başkanı, yönetimi ve yönetimin bütün mensuplarına, dostlarıma, birlik beraberliği sağlayan değerli parti mensuplarına Milletvekili aday adaylarımıza teşekkürlerimi sunarım, Genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere bize en güzel ev sahipliği yapan Kırıkkale İYİ Parti İl başkanımız sayın Yavuz KUZUCU beye Merkez ilçe başkanımız sayın Arap Osman BARAN beye il ve ilçe yönetimine kadın kolları teşkilatı heyetine ilçe ve belde başkanlarımıza teşekkür eder her daim TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDE, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli