Anahtar Kelimeler: Kısa zanda yapılacak

?Kısa zanda çok iş yapılacak?

?Kısa zanda çok iş yapılacak?

?Kısa zanda çok iş yapılacak?

 

CHP garanti veriyor

CHP Milletvekili Adayı Hasan Biçer seçimde başarı için çok çalışacaklarını ilde gezmedik yer bırakmayacaklarını belirtti. Biçer kısa sürede çok iş yapmak için çalışacaklarını söyledi

SIKMADIK EL KALMAYACAK

CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer seçim çalışmalarını sürdürüyor. Merkezde gününün büyük bölümünü esnaf dernek ve kamu kuruluşlarını ziyaretle geçiren Biçer aynı zamanda seçim bürosuna gelenlerle de ilgileniyor. Önceki Sulakyurt´a adeta çıkartma yapan Biçer ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Beraberinde il başkanı Ahmet Önal, Merkez ilçe başkanı Yücel Kızık ve diğer adaylar Mustafa Demirel ve Adem Şahin birlikte ilçede haftada bir gün kurulan pazarı gezdi. Daha sonra ilçedeki esnafları ve bazı evleri ziyaret etti. Biçer burada vatandaşlardan bu sefer CHP´ye sahip çıkmalarını istedi. Biçer kısa sürede çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağını söyledi.

BU SEÇİMİN GALİBİ CHP OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer´in İzmir Caddesi gelinlikçiler sokağında açtığı seçim bürosu kendin değişik semtlerinden ve değişik il nüfuslarına kayıtlı vatandaşların adeta akınına uğruyor. Günlük bin bardak çayın tüketildiği seçim bürosunda Milletvekili adayı Hasan Biçer´in yanı sıra partili gençler ve seçim görevlisi partililer gelen konuklarla tek tek ilgileniyorlar. Kırıkkale merkez, çevre ilçe ve köylerden gelen vatandaşlar bu sefer CHP´nin iktidar olması yönünde fikir beyan ederken AK Parti hükümetinin artık miadını doldurduğunu gitmesi gerektiğini söylüyorlar.

KIRŞEHİRLİLER AKIN EDİYOR

Aslen Kırşehir ili nüfusuna kayıtlı olan ancak yıllardır Kırıkkale´de ikamet eden ve avukatlık bürosu yıllardın burada hizmet veren ekmeğini burada kazanan ve yakın çevresinin büyük çoğunluğu burada bulunan Hasan Biçer´in seçim bürosuna en çok hemşerileri gelip gidiyor. Bunun bir bölgecilik olmadığını savunan Kırşehirliler tek amaçlarının yakından tanıdıkları Hasan Biçer ve CHP´ye sahip çıkmak olduğunu söylüyorlar. 

BÖLGECİLİK KIRIKKALE´DE BİTTİ

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Hasan Biçer yıllar öncesinin hastalıklı anlayışının bugün Kırıkkale´de prim yapmadığını belirterek beraberinde diğer adaylar Mustafa Demiral, Adem Şahin ve diğer il, ilçe ve yönetim kurulu üyeleri ile ilimizin değişik ilçe ve köyleri ile değişik il nüfuslarına kayıtlı yüzlerce partilinin olduğunu söyledi. Amaçlarının CHP´yi Türkiye´de ve Kırıkkale´de birinci parti yapmak ve başarı elde etmek olduğunu kaydeden Biçer hemşerilerinin kendisine gösterdiği yakın ilgiye de teşekkür ettiğini bu ilgi ve alakanın kesinlikle bölgecilik şeklinde yorumlanmamasını istedi. Biçer tüm adaylara başarı temennisinde bulunarak seçim çalışmalarının huzurlu bir ortamda geçmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli