Anahtar Kelimeler: Kırtasiye yardımı

Kırtasiye yardımı

Kırtasiye yardımı

YARDIM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Ay Yıldız Yardım Derneği depremzedelere  yönelik çalışmalarını devam ettiriyor. Dernek Kırıkkale'de bulunan üç okulu ziyarette bulunarak bu okullarda eğitim gören depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere çanta ve Kırtasiye seti yardımında bulundu.

YARDIM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Yahşihan -Yenişehir Şehit Turgay Ugantaş İlkokulu Müdürü  Metin Aydın'a teslim etti. Ayyıldız Derneği Genel  Başkanı Seyit Ahmet Acar  3 defa deprem bölgesine yardım faaliyeti yapıldığını hatırlatarak artık yardımların Kırıkkale'de ikamet eden  depremzede ailelere yapılacağını dile getirdi. Acar açıklamasında " 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem sonrası ertesi günü dernek olarak Pazarcık'a ulaştık . Ardından Hatay ilimiz ve ilçelerine ayni ve nakdi yardımlar götürerek Depremzede vatandaşlarımızın yarasına merhem olmaya özen gösterdik. Yine Dernek bağışçılarımızın büyük desteği ile Adıyaman , Malatya ve Elbistan'a ziyaretlerde bulunarak  AFAD  çadırlarında kışın  zor şartlarda hayatını sürdüren vatandaşlara yardımda bulunduk. "dedi.

 

YARDIM BİLGİSİ VERİLDİ

Acar konuşmasının devamın da "Deprem sonrası Kırıkkale'ye gelen yaklaşık 12 bin civarında depremzedenin ihtiyaçlarının giderilmesi için  var gücümüzle çalışıyoruz. Bağışçılarımızın göndermiş oldukları  yardımlarını bu defa ilkokul ve Ortaokullarda eğitim gören Deprem mağduru  çocukların ihtiyaçları için ayırdık. Okullarımızı ziyaret ederek yetkililere bu Kırtasiye setlerine teslim ediyoruz. Bağışçılarımızdan  Allah razı olsun. Bizi bir an yalnız bırakmıyorlar." şeklinde konuştu. Yardımlar  Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu  Müdürü Hacı Kaplan ve Akşemsettin Ortaokulu Müdürü İzzet Kuzucu' ya   kırtasiye çantalarını  teslim edildi. Yardımları derneğin Genel sekreteri Ercihan Çakmak , Eğitim Komisyonu Başkanı Taki Kaplan ile dernek başkanı Seyit Ahmet Acar okullara giderek  bizzat yerinde dağıtım gerçekleştirdiler.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı