Kırıkkale'yi temsil ediyorsunuz”

 Kırıkkale

Kırıkkale'yi temsil ediyorsunuz”

Sporcularla bir araya geldi   

Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal spor ve yürüyüş yapan vatandaşlarla buluştu. Akabinde Polis Gücü Tekvando Spor Kulübünü ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal 7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Köksal destek istedi

Seçim çalışmaları kapsamında bir dakika yerinde durmayan Milletvekili Adayı Oğuz kağan Köksal, Atatürk Bulvarı'nda spor ve yürüyüş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal 7 Haziran seçimleri için destek istedi. Köksal vatandaş ziyaretinin ardından Polis Gücü Tekvando Spor Kulübü'nün konuğu oldu, Antrenör Adem Ayten ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalar hakkında Köksal'a bilgi verdi. Ayten Kırıkkale Polis Gücü Tekvando Spor Kulübünün büyük başarılara imza attığını dile getirerek, Kırıkkale'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Hep gurur duydum

Köksal, ‘Bu gençleri görünce göğsüm kabardı. Maşallah madalyaların çokluğundan boyunları eğilecek. Sporun çok büyük önemi vardır. Spor gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Avrupa`da bazı ülkelerde gençlerin uyuşturucu kullanması engellenememişken, ülkemizde spor sayesinde bunun önüne geçilmesi için çok büyük adımlar atılmıştır. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığım dönemlerde Polis Gücü Kulübü`nün başarılarıyla hep gurur duymuşumdur. Ak Parti olarak da bizi 2023 ve 2071 vizyonlarına taşıyacak geçlere gereken önemi veriyoruz. Bu konuda gerekli adımları ivedi bir şekilde olarak atmaktayız ve atmaya devam edeceğiz' dedi. Konuşmaların ardından Polis Gücü Tekvando Spor Kulübü öğrencileri Köksal için tekvando gösterisi yaptılar.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli