Anahtar Kelimeler: Kırıkkale’ geliyor?

Kırıkkale’ye mi geliyor?

Kırıkkale’ye mi geliyor?

Kırıkkale’ye mi geliyor?

Kongre için mi gelecek?

Program için hazırlık!

Önümüzdeki hafta yapılacak olan AK Parti İl Kongresi için hazırlıklar devam ederken, kongreye Cumhurbaşkanı Erodğan’ın da katılabileceği kaydediliyor.

TAKVİM BELLİ OLDU

Önümüzdeki hafta yapılacak olan AK Parti İl Kongresi için hazırlıklar devam ederken, kongreye Cumhurbaşkanı Erodğan’ın da katılabileceği kaydediliyor. Partinin illerde yapacağı kongrelerin tarihi ve takvimi açıklandı. MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti'de yeniden başlatılması planlanan kongrelerle ilgili sunum yapıldı. Takvime göre, 13 Ocak'ta Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, 18 Ocak'ta Manisa, Aydın, Adıyaman, Mardin, Bitlis, Kilis, Muş, Bingöl ve Elâzığ ile 19 Ocak'ta ise Düzce, Çorum, Amasya, Bartın, Karabük kongreleri yapılacak.

 

KONU HENÜZ NET DEĞİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı kongrelere gitmesi planlanırken, pandemi nedeniyle çoğuna video konferans yöntemiyle katılacak. Cumhurbaşkanı’nın Kırıkkale’ye gelerek aynı gün diğer bazı illerde yapılacak kongreye telekonferans yöntemi ile katılabileceği ifade ediliyor. Ancak bununla ilgili henüz netleşmiş bir şey yok. Konunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli